МојДДВ - проект за поврат на ДДВ кај граѓаните

• Креатор на темата Креатор на темата StefusRefus
  • Време на започнување Време на започнување
Не може да се ресетира лозинката на МојДдв. Дали е до мене или има некој сличен проблем?

1706702919585.png

Па не ама потрошив 1186 денари.
Цццц извини овакој дирекно,ама стфарно си меѓу најглупи на форум.Тфоја среќа што су Флеш и Зуки туја.Иначе скроз прво место.
Па ти и такој си ги потрошија тија паре,без разлику дали ке ти врати или не држава мочани, усерени и шугави 2 денара бе ееееееј.
Дали си ти нормалаааааан?
Дојди ја ке ти дам стотче, да не се бламираш сс овакфи постови.
Цццццц

Последно уредено:
Сметка што не е добро испечатена треба да одам во УЈП да ја пријавам да ми ја скенираат?
Испод зградата на УЈП ги преместија скенерите кои беа горе покрај шалтерите за да не се прави гужва и вратата е отворена до 18:00.Ако тој скенер не ти ја прочита тогаш не може да се скенира.

Испод зградата на УЈП ги преместија скенерите кои беа горе покрај шалтерите за да не се прави гужва и вратата е отворена до 18:00.Ако тој скенер не ти ја прочита тогаш не може да се скенира.
Ама јас не сум од Скопје.

Толку неможе да напраат во апликацијата и опција пример да се пише ДДВ Број што е на сметката или нешто друго за да ти ја прочита сметката?

Ама јас не сум од Скопје.

Толку неможе да напраат во апликацијата и опција пример да се пише ДДВ Број што е на сметката или нешто друго за да ти ја прочита сметката?
Си требал наместо 1186, да платиш 1176 и да речеш дека ти фалат 10 денари. Плус и ако скенираш сметка ќе земеш уште 10. Таман 20 денари ќе уштедиш, ќе си купиш една мастика и тоа е тоа.

Најмалку ми е битно колку ќе има поврат од сметката. Сакам и да пријавам дека издаваат оштетени сметки, може некој друг пат ако пазарам и повеќе зошто да испадне сметката пак ваква бледа и не добро испечатена.

Пријавив во самата апликација ама не верувам дека за ова би се замарале многу УЈП.

Најмалку ми е битно колку ќе има поврат од сметката. Сакам и да пријавам дека издаваат оштетени сметки, може некој друг пат ако пазарам и повеќе зошто да испадне сметката пак ваква бледа и не добро испечатена.
Не ме сфаќај погрешно, ама ќе ти префрлам 200 денари на сметка, само не искачај од дома да се брукаш со фискалниве. :facepalm:

Не ме сфаќај погрешно, ама ќе ти префрлам 200 денари на сметка, само не искачај од дома да се брукаш со фискалниве. :facepalm:
Абе не ми е до парите. Ниту па планирав да идам во УЈП. Прашав мислејќи на тоа дека за секоја оштетена испечатена сметка што нема да ти успее да ја скенираш мора да се иде во УЈП?

Ме нервира зошто у државава да не биде се како што треба. Овие толку ли не може да напраат да има и уште една опција во апликацијата за да ти ја прочита сметката?

Последно уредено:
Абе не ми е до парите. Ниту па планирав да идам во УЈП. Прашав мислејќи на тоа дека за секоја оштетена испечатена сметка што нема да ти успее да ја скенираш мора да се иде во УЈП?

Ме нервира зошто у државава да не биде се како што треба. Овие толку ли не може да напраат да има и уште една опција во апликацијата за да ти ја прочита сметката?
Зошто мораш сите сметки да ги скенираш, кај го пишува тоа? Пола од сметките се со оштетен код и што да правам, да се замарам во УЈП да исправам криви дрини.

Зошто мораш сите сметки да ги скенираш, кај го пишува тоа? Пола од сметките се со оштетен код и што да правам, да се замарам во УЈП да исправам криви дрини.
Ама зошто да има со оштетени?

Ама зошто да има со оштетени?
Во право си Марчело ....Дали се два денари, 10 или 20, не е битно...не смее да има оштетени фискални сметки. Кој сака нека скенира, никој не го тера некој со сила...и убаво заштеда ми е кога ке ми легнат на сметка 2100 ден.
Зошто па да не...така да овие членови кои се прават фраери и не се малтретираат за два денари,

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Фан Клуб: Вардар
Не само што страната на фејсбук е златна, таа е и единствена верифицирана и меродавна. ФФМ денес ги тагнува сите екипи кои ќе играат Европа и го прави тоа на таа страна на Вардар, Ла Фиора го најавува натпреварот со нас и го тагнува на таа...
Соживотот во Македонија
Племето краде струја, краде вода, не плаќаат сметки, сечат и палат шуми, фрлаат ѓубре на секаде, милион диви депонии во нивните средини, го палат ѓубрето смрди корне, ние сите тоа го дишиме. Не вадат градежни дозволи, градат каде ќе стигнат, не...
Back
На врв Bottom