МојДДВ - проект за поврат на ДДВ кај граѓаните

Член од
5 мај 2016
Мислења
190
Поени од реакции
158
Не може да се ресетира лозинката на МојДдв. Дали е до мене или има некој сличен проблем?

1706702919585.png

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.816
Поени од реакции
21.441
Па не ама потрошив 1186 денари.
Цццц извини овакој дирекно,ама стфарно си меѓу најглупи на форум.Тфоја среќа што су Флеш и Зуки туја.Иначе скроз прво место.
Па ти и такој си ги потрошија тија паре,без разлику дали ке ти врати или не држава мочани, усерени и шугави 2 денара бе ееееееј.
Дали си ти нормалаааааан?
Дојди ја ке ти дам стотче, да не се бламираш сс овакфи постови.
Цццццц

Последно уредено:
Член од
6 февруари 2007
Мислења
4.998
Поени од реакции
5.859
Сметка што не е добро испечатена треба да одам во УЈП да ја пријавам да ми ја скенираат?
Испод зградата на УЈП ги преместија скенерите кои беа горе покрај шалтерите за да не се прави гужва и вратата е отворена до 18:00.Ако тој скенер не ти ја прочита тогаш не може да се скенира.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.674
Поени од реакции
8.103
Испод зградата на УЈП ги преместија скенерите кои беа горе покрај шалтерите за да не се прави гужва и вратата е отворена до 18:00.Ако тој скенер не ти ја прочита тогаш не може да се скенира.
Ама јас не сум од Скопје.

Толку неможе да напраат во апликацијата и опција пример да се пише ДДВ Број што е на сметката или нешто друго за да ти ја прочита сметката?

Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.390
Поени од реакции
4.352
Ама јас не сум од Скопје.

Толку неможе да напраат во апликацијата и опција пример да се пише ДДВ Број што е на сметката или нешто друго за да ти ја прочита сметката?
Си требал наместо 1186, да платиш 1176 и да речеш дека ти фалат 10 денари. Плус и ако скенираш сметка ќе земеш уште 10. Таман 20 денари ќе уштедиш, ќе си купиш една мастика и тоа е тоа.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.674
Поени од реакции
8.103
Најмалку ми е битно колку ќе има поврат од сметката. Сакам и да пријавам дека издаваат оштетени сметки, може некој друг пат ако пазарам и повеќе зошто да испадне сметката пак ваква бледа и не добро испечатена.

Пријавив во самата апликација ама не верувам дека за ова би се замарале многу УЈП.

Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.390
Поени од реакции
4.352
Најмалку ми е битно колку ќе има поврат од сметката. Сакам и да пријавам дека издаваат оштетени сметки, може некој друг пат ако пазарам и повеќе зошто да испадне сметката пак ваква бледа и не добро испечатена.
Не ме сфаќај погрешно, ама ќе ти префрлам 200 денари на сметка, само не искачај од дома да се брукаш со фискалниве. :facepalm:

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.674
Поени од реакции
8.103
Не ме сфаќај погрешно, ама ќе ти префрлам 200 денари на сметка, само не искачај од дома да се брукаш со фискалниве. :facepalm:
Абе не ми е до парите. Ниту па планирав да идам во УЈП. Прашав мислејќи на тоа дека за секоја оштетена испечатена сметка што нема да ти успее да ја скенираш мора да се иде во УЈП?

Ме нервира зошто у државава да не биде се како што треба. Овие толку ли не може да напраат да има и уште една опција во апликацијата за да ти ја прочита сметката?

Последно уредено:
Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.390
Поени од реакции
4.352
Абе не ми е до парите. Ниту па планирав да идам во УЈП. Прашав мислејќи на тоа дека за секоја оштетена испечатена сметка што нема да ти успее да ја скенираш мора да се иде во УЈП?

Ме нервира зошто у државава да не биде се како што треба. Овие толку ли не може да напраат да има и уште една опција во апликацијата за да ти ја прочита сметката?
Зошто мораш сите сметки да ги скенираш, кај го пишува тоа? Пола од сметките се со оштетен код и што да правам, да се замарам во УЈП да исправам криви дрини.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.674
Поени од реакции
8.103
Зошто мораш сите сметки да ги скенираш, кај го пишува тоа? Пола од сметките се со оштетен код и што да правам, да се замарам во УЈП да исправам криви дрини.
Ама зошто да има со оштетени?

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.157
Поени од реакции
10.154
Ама зошто да има со оштетени?
Во право си Марчело ....Дали се два денари, 10 или 20, не е битно...не смее да има оштетени фискални сметки. Кој сака нека скенира, никој не го тера некој со сила...и убаво заштеда ми е кога ке ми легнат на сметка 2100 ден.
Зошто па да не...така да овие членови кои се прават фраери и не се малтретираат за два денари,

Kajgana Shop

На врв Bottom