Нови мислења на профил

United Cooling Systems Pvt. Ltd. , founded in 1989 and based in Coimbatore, Tamil Nadu, India, specializes in heat transfer and cooling equipment. The company manufactures high-quality products, including heat exchangers, air fin coolers, oil coolers, and compressed air dryers, serving industries like oil & gas, petrochemicals, power generation, and pharmaceuticals.
Попара е едн од најјаки фаце у историју на сфи серије.Такф лик ретко се сретнуе.

Респект.
„Бидејќи работам во финансиски сектор каде горе доле ги знам платите скоро во сите индустрии и сектори“.

Ај да те видам за мене: сектор угостителство, главен менаџер на ресторан. :P
Stefan-kobe
Stefan-kobe
Зависи од ресторанот секако :D Мада во овие сектори не е се фиксно и чисто, пример ти може да земаш минималец на сметка а 40.000 на рака или бакшиш и слично. Така да овде не може да ти одговорам точно колку земаш, ама моја слободна проценка испод 50 месечно (се заедно и на сметка и на рака) теорија нема да си.
Zlatikevichius
Zlatikevichius
Дааааалеку си, ама ај да не продолжуваме тука. ;)
Те молам избриши ги линковите од твојот потпис и намали го банерот. Против правилата на форумот е да се рекламираат други форуми, а и потписот ти е преголем.
Можда си тинејџер,испод 20 године,па незнаеш.Ама распрашај се од постари чланови,стфарно,шала на страну,бш ме интересира зшто се викате Чкембари.
Поздраф.
На врв Bottom