Нови мислења на профил

Толку од храброста и хероината твоја - постот не го отвора. Го избришала. Па сега, не е ниту храбра, ниту хероина.
FilipMKD007
FilipMKD007
Веројатно добила закани или пак пријава за нарушување закон за заштита на лични податоци, па морала да го избрише. За жал не направив скриншат од постот, туку само од коментарот (кој мислам дека ми е n1 најретардиран коментар во животот виден). Објавата беше со слики од манијаците и разговор објавен од нив, заедно со порака дека доста е молчење на вакви работи никој не е должен да трпи вакво вознемирување.
FilipMKD007
FilipMKD007
Anon
У вези постот на ДК за legal/illegal ме потсети на вицот со лезбејките.

My lesbian friend and her girlfriend gave me a watch for my birthday

Which is great and all, but that's not what I meant when I said "I wanna watch"...
Zdravo Dragane. Ni si napisao ovo... Веќе има експресна процедура за ЕГН и адреса и се добива за еден ден. Вчера бев во Општина и разбрав тамо дека веќе има експресна процедура.
Molim te javi mi se kako ide ta hitna procedura za EGN i adresu Lege 6 ,treba da preuzmem ukaz hocu ubrzano to da uradim. Akde da se cujemo sto pre. Vlada iz Beograda
D
Dragan24
Здраво! Без полномошно веќе не може експресна. Најдобро е да направиш полномошно и да ми го пратиш со документите и да ти извадам се и ти да се сликаш во Белград.
... мислев дека си постанал марула, ама не е, некоја грмушка, која е финтата? :cautious:
Lokvan
Lokvan
е истиот контекст де ;)
Хотвилс!
: D

И ја и син ми смо колекционери на Хотвилс, иамо и патеку. Обожавамо ги количке.
Да прашам за интрвју во софија за аплицирање за државјанство треба термин или одиш без термин ?
Back
На врв Bottom