Нови мислења на профил

Како успеа да ти закажи операција?
Ж
ЖОЗЕФИНА
Jas bev 6 pati na moj termin. Dezurav na interemet i na maticnata i nalozuvava da me zakazi. Cekalnite mi oziveaa, Gresen pat sum idbrala
Ж
ЖОЗЕФИНА
Jas bev 6 pati na moj termin. Dezurav na interemet i na maticnata i nalozuvava da me zakazi. Cekalnite mi oziveaa, Gresen pat sum idbrala. Ти се сними во Неуромедика чини 17 000 ден. Приватен преглед чини 4000 ден. а јас се со мој термин. Магнетна во Чаир 700 ден, ама време и нерви изгубив
Д
Даниел Гроздановски
Здраво Жозефина

Нема што нерви да губиш, ако гледаш дека на државно не оди тогаш ќе ја тераш приватно за прегледите и магнетот - па здравје одкако се прегледате и снимите со Алан во Неуромедика тука ви е шансата да стапите асално во контакт со докторот и да договорите операција прекувремено (по можност во градска зошто ќе ви биде поефтино одколку во Неуромедика)

Поздрав и се најдобро, Даниел
Марија Магдалена е една од најмистериозните и најинтересни личности во раното христијанство, како еден од апостолите е наведена во „Евангелието според Марија“, апокрифен (неканонски) текст пронајден во коптски ракопис во Наг Хамади (во Египет, во 1945 година).Нејзини цитати (во превод од коптски текст): „Она што го барате, е во вас самите.“„Сине човечки, гледај во срцето свое и ќе го најдеш Царството.“
Pozdrav druže
Kaži mi jel znaš mozda kako sad ide ovo sve preko konzulata da li će da nas zovu za podizanje Ukaza ili moramo da zovemo tamo da pitamo?
K
karamac
Pozdrav druže
Kako su ga to odbili kazu da može sa Ukazom da se ide u Sofiju i da zavrsis to brže? Odeš tamo prijavis se na adresu i posle predas za matican broj i čeka se oko 2 nedelje da stigne matican broj i to je to tako su meni rekli tal lik sigurno iso sam i nesto nije lepo odradio ili nije znao jezik mora se ići sa čovekom koji priča Bugarski
Back
На врв Bottom