Фудбалски/трансфер дискусии

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.341
Поени од реакции
26.278
Uli Hoeneß on Harry Kane: "He has very clearly signaled that his decision was made. If he keeps his word, we'll get him. Karl-Heinz Rummenigge speaks to him regularly"

Hoeneß adds: "Tottenham will have to give in"

Hoeneß: "Levy is clever. First we have to get him to name a price. He's playing for time. He's a great professional. I appreciate him very much. But on the other side (Bayern), there aren't people who have been doing this since yesterday"

Hoeneß: "What we really liked about Kane is that his agents, his father and brother are very pleasant people. So far they always stood by their promise. If that stays the case, then it's okay"

Член од
23 август 2010
Мислења
39.555
Поени од реакции
114.848
Зашто побогу?

Зашо немаме замена на десен бек, Беланова отиде у Торино, а Дармијан се повеќе на штопер покрива. За 3-5-2 за една сезона за ротација е ок Квадрадо, само неизмерно го мразам цел живот и не знам како ќе го сварам трансферов.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Пре би го остаил Џанго сам цела сезона на милост и немилост па ако се повреди нека не игра никој него оваа гнасна изгорена кокошка да му ебам покуќнина негова јас, све крв у уста да му се наебам

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.147
Поени од реакции
25.286
Зашо немаме замена на десен бек, Беланова отиде у Торино, а Дармијан се повеќе на штопер покрива. За 3-5-2 за една сезона за ротација е ок Квадрадо, само неизмерно го мразам цел живот и не знам како ќе го сварам трансферов.
Абе разбирам тоа, ама Квадрадо ли е решението?
Па подобро некој од младинците да земат да го унапредат во првиот тим отколку веч од давно мртав Квадрадо.

C

confusion

Гостин
Квадрадо бе, не е ни полу играч.
Без разлика кинези или не, вакви или онакви, овде треба неколку „да“ да пројдат и сите што климнале со главата треба да се запрашаат дали се во правилен спорт. Фантастични засилувања после финале ЛШ.

Z

zmej gorjanin

Гостин

Се враќаме на 4 - 3 - 3

Вини - Мбапе - Родриго/Валверде

Винга - Хеј Џуд - Чуамени/Валверде

Фран - Алаба - Милицајо - Карва

и кој сака нека дојде

Kajgana Shop

На врв Bottom