- Член од
- 12 декември 2010
- Мислења
- 10.514
- Поени од реакции
- 11.478
Голем statement е ова, иако мене како фан на Реал не ми е чудно, клубот додека беа затворени стадионите во екот на короната успеваше секоја година да заврши во плус и ниту еднаш не прикажа загуба.Реал Мадрид еве и четврта година по ред е во плус.
Имаат огромни дури 843 милиони приходи (без трансфери), за споредба, мојот Милан и со полуфинале во ЛШ не може ни до половина од тоа да стигне.
Притоа, уште стадионот не им е целосно во функција. Кога ќе почне да ги користат сите комерцијални предности од новиот стадион, само уште повеќе ќе им отиде заработката нагоре.
И пред Перез беа моќен клуб, но стариот направи одлична работа, која и во иднина ќе носи многу плодови. Бидејќи е во години и полека доаѓа време за наследник, најдобро е да изберат негов човек, кој ќе продолжи во сличен правец.
Па уште од најавите за трансфер кога се појавија го пљукаат црвеногардејците. А тој сиротиот си кажа уште кога доби руско државјанство дека Русија му е помила од Бразил. Затоа не ме изненади потегов да се врати ама трнасферов секако.6ка за 6 титули по ред, на играч што 10 години играше у ЦСКА
Има да биде хаос на дерби у Москва
Епа Меси замина во Америките, точна му е изјавава.Удира жешкото во глава...
Бараат у копачка луѓе за на шалтер.А од тажните вести издвојуваме :
Прегледај го приврзокот 384727
Последниве 5 години 30 пати бил повреден.
Нека почне од сега да си бара канцелариска работа.
За 15ина минути им шибнаа 5 гола.
Селта пред испаѓање беа лани, педерот конечно си најде лига достојна на неговите капацитети.
Тешко Чуамени да си отиде искрено.