Scirea
ZARDOZ
- Член од
- 4 август 2010
- Мислења
- 27.539
- Поени од реакции
- 87.697
Мене ми се допаѓаше едно време, но после Гучи мислам дека треба да си го врати Оскарот.Дали овде го прочитав дека Џаред Лето е Даниел Деј Луис за лоши филмови? Не можам да престанам да мислам на тоа секогаш кога ќе изникне типов некаде по инстаграми чуда. Има two notable roles по мене, али новите особено му се мачни за гледање.
Џаред Лето е метод актер, цело време е у карактер и прави разни срања на снимање. Поготово Џокерот кога го глумеше им праел гадни срања на екипата. Типот и за Морбиус истото го праел. Што точно да не набројувам, али типчето е начисто забегано.
+1 = 3Има two notable roles по мене
Екстремот беше за Blade Runner 2049 каде пошто ликот му беше слеп, пред снимањето си ставил специјално за таа пригода дизајнирани леќи кои потполно го ослепеле, и таков бил - слеп за време на целото снимање на филмот.Џаред Лето е метод актер, цело време е у карактер и прави разни срања на снимање. Поготово Џокерот кога го глумеше им праел гадни срања на екипата. Типот и за Морбиус истото го праел. Што точно да не набројувам, али типчето е начисто забегано.
каде гледаш хорор?Економски кризи, болештии, ништење на средната класа, сиромаштија, некаде луѓето сеуште немаат чиста вода за пиење... и на сето тоа Роберт Егерс потрошил 4 милиони евра за да го сними The Witch или VVitch сепак да ја испоштувам прејаката креативност.
А и како човештво ништо повеќе не заслужуваме со оглед на тоа што ликот од филмов заработил 10 пати поише. Значи луѓето ширум светов потрошиле 40 милиони евра на Тhe Witch. A мислев најлошиот обрт на пари е на трансферите на Алваро Мората.
Како може ова да е добар филм па и хорор пред се? Ликов успеал саат ипол да напраи да изгледаат ко 50.
Најглупиот филм на светот, а памтам каков хајп се креваше, исто ко за Northman сеа, и Lighthouse пред 3 години. А сеа ќе го гледам Светилникот иако зрачи со досада и глупоштини. Баш ме интересира што лик е овој Егерс и кој го хајпа толку.
Го шибам, филмов има елементи на хорор, мегутоа лепо си пише драма, фантазија, мистерија ..Прегледај го приврзокот 329424
hhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Автоматски споено мислење:
Веројатно затоа што е номиниран во категорија Best Horror
Подоле.
Да, ако се плашиш од зајак и сопругата.Го шибам, филмов има елементи на хорор
Секој женет се плаши од сопругата длабоко во себе, а богами после The Painted Bird се плашам и од зајак.Да, ако се плашиш од зајак и сопругата.