Ја мислу дека има пошто Рони Колман ги користеше.Какво мислење имате за Бцаа? Некој вика штетно било, некој дека има резултати...
Ја мислу дека има пошто Рони Колман ги користеше.
Немам коментарКакво мислење имате за Бцаа? Некој вика штетно било
Некои тврдат дека BCAA не треба да не се зема преку суплементација. Наводно најмалку ефективен суплемент. Подобро протеин и пре-воркаути.некој дека има резултати...
Штетни се само по џебот, инаку по здравје не.Какво мислење имате за Бцаа? Некој вика штетно било, некој дека има резултати...
Еве и овој е добро, Рони га користи.Какво мислење имате за Бцаа? Некој вика штетно било, некој дека има резултати...
Iso Whey Zero, 40 денари дозаНајдобар протеин во однос цена и квалитет?
Неколку недели користам Pro Gainer ON.
И регуларно си ги следам препорачаните дози, во зависност од можностите преку ден за подготовка на храна. Доколку успеам да ги внесам калориите преку храна не користам гејнер, но во случај да не успеам претежно пиев пола доза и ми беше доволна.
Арно ама денеска стварно ме интересираше колку грама има дозерката (пошо им пишува 165г фул доза) и ја ставив на вага... 110г беше бројката.
А во suggested use им стои:
"Just add one heaping scoop of Pro Complex Gainer to 16 fluid ounces of water"
Ти ја пиеш... и си мислиш дека ги внесуваш сите калориите.
No comment.
R u serious? Ofc not!
Heaping scoop ти е максимум што можеш да црпнеш, како планина нагоре да доаѓа гејнерот.
Така мереше?
Тоа е веќе нивна грешка.@GavolRulz ама гледај каде е проблемот.
На врвот од мерилката им пишува 8 oz, или во грама скоро 230.
Ок јасно дека зависи од состојката, но нели е пологично единиците да им соодветствуваат со прашокот?
Да, тоа на сликата е премногу. Не можеш со онолкави преполнувања да бидеш точен со внесот, не секогаш.Тоа е веќе нивна грешка.
Баш ме интересира сега кога ќе мериш пак дали ќе ти излезе есапот