Аliexpress (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки, очекувам пакет од computeruniverse, ако може некој да објасни дали можам да одам да си го земам од поштата или треба уште да почекам дека никој не крева телефон:

Annotation 2020-08-13 140015.png
Ќе те известат. Кај нас ќе ти стигне со ЕМС брза пошта и 90% ќе ти го донесат до врата

Дајте да си помагаме со овие бонуси да си добиеме купонче 20$ ?
Get € 17,25 !
Your bonus is waiting to be activated.

После 140дена уште ми стигат пратки:pos:кај и да е до Декември мислам дека ќе ми стигнат сите :DДобрата работа е што стигат,па ако треба комотно нека си фати и 2021:icon_lol:

Мене после 5 месеци ми стигна последното. Се откажав, ама чуда се случуваат.

Мене после 184 ми стигна,рекорд, ама има и десетина со тракинг број кој почнува на LP или завршува на CN кои што не стигнаа. Незнам дали ги фрлаат, крадат.....пошто тргнати се од Кина и се губат по пат.

Мајка ми еднаш порачи обетки бижутерија кои планираше да ги носи на една свадба. Стигнаа 10 месеци после, ги носеше на крштевката на детето на истиот пар. :pos: :pos: :pos:

Работи ли пошта денес и дали можам да си ја подигнам праткава лично?

Прегледај го приврзокот 269066
Може ако е уште во Пошта, ако ја земал поштарот ѕа да ти ја донесе ке мора да го почекаш, понекогаш и до 5/6 дена зависи кога му е твојата улица на ред.

Денес ми стигнаа 3 пратки одеднаш. Едната е од март значи повеќе од 6 месеци а па другата сосема спротивно од 9 септември помалце од 30 дена.

гитово е со нарачување од Аи Експрес а и од Ебау... дали поради короната , поштарините отидоа у пичвајз...

Zdravo sakam da ve prasham dali do tolku e uzasna situacijata so dostavava ? Prashuvam za preprodazba na produkt aktuelen samo vo zima pa da ne mi stigne u april hahahahah :unsure::unsure:
I ako moze nekoj da mi objasni dali posle 50 evra naracka se plakja danok i dali mozam da go izbegnam toa ako naracam povekje pati od istiot covek za na primer 49 evra pratka mnogu bi bil blagodaren.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom