Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зависи кој е ти е статусот на пратката .Добро преку СИнгапур Пост побавно стигаат? Со што се праќаат пратките? Брат ми порача на 4 ти јули преку Латвиа му стигна веќе еве 12 јули сме. Јас од Јуни иам порачано преку Сингапур че чекам уште знам. Ама ова коментариве погоре и некои тука што спомнуваат дека од април нарачале па преку Сингапур и дури сега во Јули им стасале тоа ме кочи малку ме нервира и не ми е јасно. Знам дека ситуацијата има влијае ама некако нели не е исто ако си порачал априлл и сега јуни/јули во однос на времето наменето за стигнување на пратките.
Колку е то повеќе?Ако е Information Received – Item En Route to Postal Facility ќе чекаш повеќе
Колку е то повеќе?Оти мене веќе 2 месеци ми стој статусот вака, има надеж дека ќе стигни или да си ги барам парите назад?
Јас чекав месец ипол за една пратка да смени статус во Depart from transit country or district / Despatched to OverSeas Postal Admin (From SG/SIN to MK/SKP)Колку е то повеќе?Оти мене веќе 2 месеци ми стој статусот вака, има надеж дека ќе стигни или да си ги барам парите назад?
Видоа кризна состојба и ги собраа пратките, кај мене е истата работа со 10 пратки. Ако пратката е пратена без разлика дали од ибеј или алиекспрес мора да стигне освен ако не ја здипли некој по пат.Прегледај го приврзокот 258244
Уште ми ја немаат испорачано , и на страната на пошта не ја дава како стигната.
Мене воопшто не ми ја ни отвара страната на поштаСтраната на пошта не работи? 10минути врти дека бара пратка
Никако да стаса. Блокирано е се изгледа. Две ипол недели откако пишува дека е пратена преку Литванија пост.Ако ти е преку латвија пост ке стаса на време ... плус и аеродромот се отвара утре ....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Мене чат пат ми работи чат пат не. Да речеме цела една недела чекав работеше проверував. Вчера нешто заебаваше ама тоа беше неколку часа. Денес е во ред. Дали паѓа одвреме на време или блокада стегаат не знам.Страната на пошта не работи? 10минути врти дека бара пратка
Jas cekam preku singapore post od 17 juni duri na 13 juli ja pratile navaka i sea ke si cekamПрегледај го приврзокот 260240
Конечно добив пратка преку Singapore post порачана на 16ти Јуни, чекам уште една од Singapore порачана 2 недели пред оваа , очекувам да стигне нареднава недела. Отворен е аеродромот за пратки и носат со авион. Ќе се среди полека ситуацијата.
Ако е статусот од 13 јули Depart from transit country or district или Despatched to overseas (Country code: MK)Jas cekam preku singapore post od 17 juni duri na 13 juli ja pratile navaka i sea ke si cekam