Аliexpress (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Ако е статусот од 13 јули Depart from transit country or district или Despatched to overseas (Country code: MK)
очекувај деновиве да ти стигне , одприлика 10 дена до 2 недели треба да стигне
Да да тоа го пишува веќе од 13 јули. А исто чекам и преку Литванија пост од 17 јули пратено наваму. Е сеа не знам со што ги носат од Литванија да е авион требаше да стигне вчера денес ама добро.

1595681606778.png
имав повеќе нарачки преку Singapore Post во истиот период(крајот на Април порачани) сите стигнаа за помалце од 2 месеци освен оваа, веќе 2 месеци нема никаков апдејт.

Ke moze nekoj da mi kaze dali vo izminatiot period vi stasale pratki prekj litvanija post. Jas cekam mesec ipol. Ama od 17 juli mi e pratena od litvanija navamu taka pisuva e sea me buni shi otvoriv stranata nivna na postata i vika do makedonija ne se prakaat momentalno suspendirano. A pisuva i na 17track deka e pratena sent to destination country pa sea me interesira dali se isprakaat pratki do kaj nas do koga bi cekal ili toa sho pisuva nema vrska moze da e uste tamu da ne e prateba navamu?

Ke moze nekoj da mi kaze dali vo izminatiot period vi stasale pratki prekj litvanija post. Jas cekam mesec ipol. Ama od 17 juli mi e pratena od litvanija navamu taka pisuva e sea me buni shi otvoriv stranata nivna na postata i vika do makedonija ne se prakaat momentalno suspendirano. A pisuva i na 17track deka e pratena sent to destination country pa sea me interesira dali se isprakaat pratki do kaj nas do koga bi cekal ili toa sho pisuva nema vrska moze da e uste tamu da ne e prateba navamu?

Една ми стигна, една не. Инаку пратките се од април и ми стигна пред 5 дена. Имав и други пратки после тоа и стигнаа пред овие со ЛТ знакче.

1596536715546.png
Цел месец стои и уште не ми пратиле картонче да отидам да си ја земам, на крај може и ќе ја вратат. ц ц ц

Ми стаса пратка порачана на 17 Јуни а на 13 Јули пратена од Сингапур наваму.

0a8bbda60b541f13dd8e7f94a1c4e0dc.jpg

ce3423d808f1b2119f2310eb4e159950.jpg

Што ке кажете за брзинава [emoji846]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Прегледај го приврзокот 261494
Цел месец стои и уште не ми пратиле картонче да отидам да си ја земам, на крај може и ќе ја вратат. ц ц ц
ЦЕЛ МЕСЕЦ!!!!!!!!!!!кај мене стои така ТРИ 3 месеци,сеуште чекам пратки от МАЈОТ.....умреа поштарите от вирусот и плус предизборно невработиле нови така да нема кој да ги достави,плус се одмори,нема што да барате барем до середината на септември....

ЦЕЛ МЕСЕЦ!!!!!!!!!!!кај мене стои така ТРИ 3 месеци,сеуште чекам пратки от МАЈОТ.....умреа поштарите от вирусот и плус предизборно невработиле нови така да нема кој да ги достави,плус се одмори,нема што да барате барем до середината на септември....
Mene mi stasaa. Na 17 juni poracav dve. Ednata preku Singapore Post stasa na 5 avgust a drugata preku Lithuania Post vcera. I toa vednas od koga se stasani vo sk se preprateni istiot den do gradot kaj sho trebe da stignat. I postar odman utredenta mi gi donese nasabajle.

Дечки, очекувам пакет од computeruniverse, ако може некој да објасни дали можам да одам да си го земам од поштата или треба уште да почекам дека никој не крева телефон:

Annotation 2020-08-13 140015.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom