Звуци од пеколот

• Креатор на темата Креатор на темата POWER-MKD
  • Време на започнување Време на започнување
Bullshit, кој тоа го снимил ова со звуциве ме интересира?!

Тасе од Момин поток. Аман бе ако си го слушал целото клипче и текстовите сигурно слушна дека е од Руска експидиција за дупчење во земјата со специјални дупчалки и при тоа поставиле микрофон.

Тасе од Момин поток. Аман бе ако си го слушал целото клипче и текстовите сигурно слушна дека е од Руска експидиција за дупчење во земјата со специјални дупчалки и при тоа поставиле микрофон.
И да погодам они умреле а глупавите, пардон наивните се тука за да поверуваат.:angry1:Gimme a break.

И да погодам они умреле а глупавите, пардон наивните се тука за да поверуваат.:angry1:Gimme a break.

Ноуп. Живи се. Ова се десило пред не повеќе од 10 години. Се знае и местото и се. Пробуричкај по Youtube или на Гугл за ова и ке најдеш. Уствари има уште една тема тука Звуци од Пеколот и види и таму имаш работи.

OK, фино што се интересираш, мада и мене ми влечат такви ствари, али не верувам во се што ќе видам и чујам на нет.

Не дека верувам али веќе има доста работи на нет за ова па види си сам.

Руска работа и се е можно....или беше тоа руска вотка:pos2:

Гласовите би се слушале и на површината сеа, 14 километри не прават некоја голема разлика, дупката да беше длабока 1000 км е тогаш друго би било.

Ако се сконцентрирате убаво ќе го слушнете Хитлер. Rly. :pipi:

Обични звуци, ова можеш и на гугл да пишеш "weird sounds" и ке ти најде нешто, и аплоад на јутуб, измисли си приказна, и ете ти.

Ова може да е вистина, може некој си игра со луѓето... Ја мислам дека нема шанси ние да откриеме дали постои Рај или Пекол, ниедна направа не може да го регистрира светот на мртвите.

Ако се сконцентрирате убаво ќе го слушнете Хитлер. Rly. :pipi:
ХАхахахх ме изнасмеа :) Бтњ не верувам, глупо е да верува некој со гугл ја најделе атлантида, од оздоле гласови вриштат, има подземни цивилизации.
Само тоа со суштества на други планети ми држи вода :)

ај се кладиме дека истово можам да го напраам со 3 пара плагини у фрути лупс... дури ке се смешкам на микрофон... ЕЕЕЕЈ АЛООО... мислете малку.. дупка у земја и оп пекол?... шо ви е на вас бе еј...

Хмммм, некако сомнително бе. Зошто нема снимка од самото место каде е ископана дупката, за да можеме и да видиме покрај слушањето... Звучи многу морничаво, но според мене не е реално...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom