Зошто жениве мразат да им попуштаме?

• Креатор на темата Креатор на темата JohnWayne
  • Време на започнување Време на започнување
Љупчо, ти се зезаш или си смотан? Ај прочитај го уште еднаш постот на Сусаро, можеби и ќе научиш нешто. И откога ќе го прочиташ, молчи и не се појавувај на темава бар едно недела дена и остави и другите да напишат. Размисли и потоа врати се, но само со прашање, а никако со констатација, ОК?

Мене ми е драго што Сусаро конечно ја допре суштината. Ќе се надоврзам и јас подоцна со женско гледиште на работите. Ајде барем на оваа тема да одиме искрено и без зезање, бива? Има потенцијал да се разјаснат некои работи.

*го плеска Љупчо по рачето со дигнати два прста*.
Тебе ти реков, молчи и читај една недела. :)

mislam deka skorosekoja zena kolku i da se zalaga za ednakvost megu polovite saka da bide dominirana. dokaz za toa e sto mn zeni pagaat na maco tipovi. sekoja zena potsvesno bara nekoj sto ke ja skroti ama i da igra zastitnicka uloga. NE ZNAM OVA KOLKU E TOCNO AMA VO EDNO ISTRAZUVANJE PROCITAV DEKA ZENATA KOGA GO BIRA SVOJOT PARTNER POTSVESNO BIRA DOBAR TATKO ZA NEJZINITE DECA.

Па најверојатно така се чуствуваат навредени, дека се нешто помалку. Колку и да се тврдоглави(и јас сум таков) сепак секогаш прв попуштам, не знам дали се осеќале со тоа навредени баш спротивно мислам ако се продолжи со надмудрување и сл. ќе биде полошо. Сума сумарум на крајот знам како ќе испадни сепак таа ќе биде онаа која ќе се врати а не јас.

Zatoa sto sakaat samouvereni mazi, a ne papucari:zlo:

Никола напиша:
Така е, ај сега оди и зготви му на дечкото/мажот нешто.:)

А може и да ѕирне дали дечко и/маж и има оставено долен веш за перење. hehe:

Никола напиша:
Така е, ај сега оди и зготви му на дечкото/мажот нешто.:)

Kako sto znam temava ne e za gotvenje:helou: A znaeme deka kako odlicno papucarce, vecerata veke ti e zgotvena:zlo:

Сите теми планирате на сеир и чет да ги свртите?
Назад на темата,ако има некој паметно да каже нека повели,а ако не нека си го задржи за себе мислењето,нема потреба сите да ја читаат "мудроста"

Lady напиша:
Zatoa sto sakaat samouvereni mazi, a ne papucari:zlo:
значи според сите овие постови можам да заклучам дека стварно не треба да се попушта :)

... па за оние кои се папучари сменете се не попуштаjте, ке ви се допадне новата улога (ама само "понекогаш" правете се дека попуштате :pred: ) бидете лавови :costumed3

p.s. no hard feelings

Абе сме се фатиле за животните ко за онакво.
Абе остајте ги на раат, не се важи тоа веќе, луѓе сме ние.
Има жени кои не можеш ни да стигнеш да им зборнеш, камоли да успееш да дојдеш до моментот да им попуштиш.
Има мажи кои скокаат нон стоп доминантни демек, а безвезе.

Доминантноста и јачината не се гледаат по тоа.

Во љубов, кога има емоции и хемиски реакции, и двајцата се инаетат и попуштаат. Тоа не се штелува никако, туку се чувствува кој и кога и како и зошто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom