Зошто жениве мразат да им попуштаме?

• Креатор на темата Креатор на темата JohnWayne
  • Време на започнување Време на започнување
Ljupco напиша:
by the way, dali ste znaele deka kaj zenite mozokot pomalce tezi-poslabo e razvien???---chista anatomija...:pos2: :pos2: :pos2:

Судејќи по она што го напишаа жените на темава и она што го напишаа маживе,стварно држи вода ова:wink:
Во врска со темава,треба он да е секогаш во право или да превзема правилни чекори,па јас да се контрам и он мене да ми попушта...незнам колку е можно ова(невозможно е).Несакам кога нема сопствен став,кога незнае што сака и кога сака,тоа не значи дека ми попушта,ниту дека јас него му попуштам

Ljupco напиша:
...a ti sakash da bidesh sudika?...da znaesh deka e samo tvoe mislenje toa i nishto poveke...ali ke vidish koa ke gi prochitash postovite povtorno deka i drzat voda bajagi i se na temata site do eden od mashkite de...samo sto ne se bukvalistichki...tuku treba malce i da se prochita megu redovi sto sakal pisatelot da kaze...toa e taka zasto ako e direktno ke se naluti nekoj odma...ili ke bide sve isto glupo i monototno ko pekolot sam...i na anatomijata nemozesh da se protivish toa e nauka ne e na pamet zborenje...:smir:

Po po po.........zosto tolku zamotano se izrazuvash?
I, ne svativ, sto saka pisatelot da kaze a?:tapp:

Незнам ако кога играм пикадо секогаш ме моли да и попуштам...многу ми оди на трипла дваесетка секако и центар

Љупчо, ај не го поти, пер. cool:

Отсекогаш сум сакала да го искористам овој израз, ти само улета као добра прилика. :pos:

Ljupco напиша:
...:baeh: ...uskratuvanje na pravoto na sloboda vo govorot i pishuvanjeto se vika ...zenska rabota...ahahaahaaaaaaa
Кхм.. Ајде врати се назад некоја страна и види си го муабетот кој кажува за твојата женска работа. Заборавате што пишувате и после друг ви е виновен:nesvest:

И Љупчо, одмори малку де, смири се.

Јас го чекам постот од pearl:vozbud:

Зашто се неурамнотежени гомца од суштества.

(мислењево е валидно и не треба да се брише)

Гомца, гомца, ама како муФички се собирате околу нас. :smir:

(и ова мислење е валидно и не треба да се брише :wink:)

Па не знам зашто мразам да ми попуштаат?
Ваљда затоа што не сакам покрај мене машко што нон стоп ќе ми вика, да да во право си, или како ќе кажеш мила, или токму така. Покрај мене ми треба машко што ќе знае да си каже негово мислење, и да знае да се кара(тоа е многу битно).
П.С. Љупчо, дозна дека женските мразат да им се попушта и сеа го употребуваш тоа во пракса? (no hard feelings):smir:

Abe nikad ne trea da i bidesh krajno pokoren na zenska deka taka nema da si i interesen - toa ti e nepishano pravilo OD I ZA ZIVOTOT :salut:

Па до негде е љубов , но и има и ситуации каде што го оставам да мисли дека ми попуштил и онака како паун се чука по гради а јас слатко му се смеам :) Не мора борба за секоја мала ситница , трошете енергија на битните работи.

Во однос на попуштање, незнам како да го разберам прашањето дали како немање став или?? Но според мене демократија би најдобра работа, т.е. нема потреба од некој постојано да дава мислења и ставови... се става прашање на маса и се решава... не ми е јасно во каква смисла ви е ова со попуштањето....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom