Јас не правам генерализација, тука од мои лични гледишта велам дека е така, далеку од тоа дека би простила за нешто што би ме повредило силно, и колку да сакам и да си велам ај ќе заборавам, ќе помине неможе бе ќе ме јаде секој ден, но имам многу околу мене другарки кои слепо простуваат не барајќи извини само да не го изгубат партнерот како божем еден на светот е, а за машки како што реков погоре дури и да не познавам такви,може јас не сум била во круг со такви, но јас знам дека девојките се по склони на прошка да дадат, и секогаш сум била сведок на такво нешто, а тоа што тврдите дека не е секогаш така и дека познавате карактерни девојки/жени кои ставаат крај не простуваат, за жал јас не познавам, и мило ми е што има такви, се надевам дека и се повеќе ќе ги има, а затоа дека само со збор простуваат.... шо знам , јас кога би се решила да простам тоа ќе биде и со збор и со срце, нема да можам да седам и бидам и да се гушкам со истиот ако не му имам простено со срцето, ќе го гледам подоко ќе почнам да го нејќам, мразам....бар кај мене така оди тоа:smir: