Не и помагај!Пологично ќе беше да кажеше дека не би можела да го земеш Бред Пит за маж бидејќи е глуп , мислам ако ти беше таа поентата.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не и помагај!Пологично ќе беше да кажеше дека не би можела да го земеш Бред Пит за маж бидејќи е глуп , мислам ако ти беше таа поентата.
Топла, почнувам да мислам дека си машко!I'ma golem debel penis![]()
Да ама муабетот беше дали поштувам БЕЗ црвен карминОти да не, ако те прај ќеф, само глеј да се вади да не шеташ со флеки на лице![]()
Има може некоиТопла, почнувам да мислам дека си машко!
Жена не се мажи заради к*р, за тоа може да се швалерисува евентуално![]()
Дечко, кој дел од пишаното не го разбираш?! Се фати за нешто што не беше тема на дискусија и во погрешна насока го водиш муабетот.Не мислиш дека ова што сум го пишал и тоа што си го пишала е исто?
Обично од телеком поскапи се целосните пакети. За ова не знам, ама претпоставувам е истоНе е срамота да ве привлекува некој што не ви парира интелектуално, зашто и онака муабетот нема некоја врска со сексуалната/физичка привлечност. Прашањето е дали ќе реагирате на тие нагони, или ќе си почекате поцелосен пакет.
Муабетот е зошто сте сами, а опнување и бегање секој на своја страна не го решава тоа!Не е срамота да ве привлекува некој што не ви парира интелектуално, зашто и онака муабетот нема некоја врска со сексуалната/физичка привлечност. Прашањето е дали ќе реагирате на тие нагони, или ќе си почекате поцелосен пакет.
Знам една таква, после почна да ја тепа како магарица, ама она сеуште мисли дека тоа е од љубовИма може некои![]()
Супер си пројдов, фала на прашање!Некој не си поминал убаво.
Што има лошо во паметните промени и во позитивната дискриминација на жената (некаде)?
Тешко е да се аргументира логичката природа на моралот, бидејќи логиката не се менува толку колку што се менуваат општествата.
Логиката воопшто не се менува туку општествата се менуваат па поради тоа се менуваат аргументите за моралот.Супер си пројдов, фала на прашање!
Нема ништо лошо во паметните промени, a тоа го потврдува ова:
А за дискриминацијата мислењето ми го знаеш.
Зборуваме за општествената логика и моралот, а не зборувавме за обичајот! Не за логиката општо. Општествената логика не мора да е факт. Пр. стара мома на 16 години! Нема да се разбереме никогаш за тоа.Логиката воопшто не се менува туку општествата се менуваат па поради тоа се менуваат аргументите за моралот.
Сега гледам зошто те викаат "Брзи".Коментаров од дебилкава ме врати во детството и раскажувањата на баба ми дека во нејзино време немажена 18-19 годишна од "загрижената селска јавност" била прогласувана за "стара мома" а немажена 21 годишна била "со фалинка"![]()
Toa e еден од феномените на 21 век. Иако можеби коренот на тој "вирус" лежи во третирањето на жената во последните 2000 па и повеќе години. Јас имам такво искуство каде е "барано" од мене да сум дифтар. Пореметено е се...Едвард Бернајс и Холивуд во комбинација со сатанизирањето на жената од страна на религиите го имаат ова направено.Знам една таква, после почна да ја тепа како магарица, ама она сеуште мисли дека тоа е од љубов![]()
За што ли зборуваме не ми е ни мене ни логично ни факт а богами и чуден обичај...Зборуваме за општествената логика и моралот, а не зборувавме за обичајот! Не за логиката општо. Општествената логика не мора да е факт. Пр. стара мома на 16 години! Нема да се разбереме никогаш за тоа.
Автоматски споено мислење:
Сега гледам зошто те викаат "Брзи".Ми го зеде примерот.