PloTwist
...
- Член од
- 24 октомври 2013
- Мислења
- 12.551
- Поени од реакции
- 28.033
Некој не си поминал убаво.Паметни промени и позитивна дискриминација за жените. Океј.

Што има лошо во паметните промени и во позитивната дискриминација на жената (некаде)?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Некој не си поминал убаво.Паметни промени и позитивна дискриминација за жените. Океј.

90% од жените ми се погрди со шминка од без.Ти поштуеш женско без црвен кармин?
Зависи од навика, и зависи колку кила шминка.90% од жените ми се погрди со шминка од без.
Од друга страна има дупло повеќе несаглам мажи....јбгА и форумов е дувло на повеќето...![]()

Ама како Боди, маж ти е десна рака господова.Од друга страна има дупло повеќе несаглам мажи....јбг![]()
Па боље тоа отколку да глумам сапиосексуалец по форуми.Егоцентрик.
А не треба?Ти поштуеш женско без црвен кармин?
Посебно на свадбаЗависи од навика, и зависи колку кила шминка.

Дали можеш подолу од ова?!Па боље тоа отколку да глумам сапиосексуалец по форуми.
Немало да му дозволи на Бред Пит да ја избуши ако не и ги дрзнувал мозочните виуги.
Оди ма таму, за 70 милисекунди ќе му рипнеш ако претходно не пропаднеш во земја кога ќе ти се појави.
Не знам за тоа...жената што е по таа логика?Ама како Боди, маж ти е десна рака господова.
Не можам вака на сила.Дали можеш подолу од ова?!
Ама најискрено те прашувам. Ај покажи се што имаш, убедливо прво место држиш во некултура и сиромашни обиди за дискусија.
П а р а м е ц и у м.Не можам вака на сила.
Кога следниот ќе треснеш глупост како таа, ќе добијам инспирација и ќе ти пишам.
Џабе трошиш време со навредиве, не ме допираат, не знам дали го сфаќаш тоа.П а р а м е ц и у м.
Ама зошто се напна за тоа?!
Во сосем друга насока ми ја водиш дискусијата. Не беше тоа муабетот, а конотацијата во која јас зборев за стандарди и критериуми за влегување во врска беше друга.
Физички изглед на прва, да, ама карактерни особини и интелект, држат внимание!
Не мислиш дека ова што сум го пишал и тоа што си го пишала е исто?Да ама прво што те привлекува кај некого е физичката естетика , а не интелигенцијата и слично.
Сите сакаме паметни и интелигентни , ама на прво место секогаш е сексуалната привлечност и убавината , а интелигенцијата и паметноќата идат после ( овие се најбитни за да опстани една врска , ама сепак прво нешто што паѓа е убавината ).
Пологично ќе беше да кажеше дека не би можела да го земеш Бред Пит за маж бидејќи е глуп , мислам ако ти беше таа поентата.Клише муабет, ама така е.
И не, не би можела сексуално да општам со Бред Пит, ако Бред Пит не ми ги разгорува дразбите на интелектуално ниво.
Перфекција, се тоа со комплекси до плафон.Не знам за тоа...жената што е по таа логика?
Оти да не, ако те прај ќеф, само глеј да се вади да не шеташ со флеки на лицеА не треба?![]()