Зошто сте сами?

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Паметни промени и позитивна дискриминација за жените. Океј.
Некој не си поминал убаво. :)

Што има лошо во паметните промени и во позитивната дискриминација на жената (некаде)?

Егоцентрик.
Па боље тоа отколку да глумам сапиосексуалец по форуми.
Немало да му дозволи на Бред Пит да ја избуши ако не и ги дрзнувал мозочните виуги.
Оди ма таму, за 70 милисекунди ќе му рипнеш ако претходно не пропаднеш во земја кога ќе ти се појави.

Па боље тоа отколку да глумам сапиосексуалец по форуми.
Немало да му дозволи на Бред Пит да ја избуши ако не и ги дрзнувал мозочните виуги.
Оди ма таму, за 70 милисекунди ќе му рипнеш ако претходно не пропаднеш во земја кога ќе ти се појави.
Дали можеш подолу од ова?!

Ама најискрено те прашувам. Ај покажи се што имаш, убедливо прво место држиш во некултура и сиромашни обиди за дискусија.

Дали можеш подолу од ова?!

Ама најискрено те прашувам. Ај покажи се што имаш, убедливо прво место држиш во некултура и сиромашни обиди за дискусија.
Не можам вака на сила.
Кога следниот ќе треснеш глупост како таа, ќе добијам инспирација и ќе ти пишам.

П а р а м е ц и у м.
Џабе трошиш време со навредиве, не ме допираат, не знам дали го сфаќаш тоа.
Поголем ефект имаат глупостите што ги трескаш и глумењето лудило, така можеш само малку да ме извадиш од такт.

Ама зошто се напна за тоа?!
Во сосем друга насока ми ја водиш дискусијата. Не беше тоа муабетот, а конотацијата во која јас зборев за стандарди и критериуми за влегување во врска беше друга.

Физички изглед на прва, да, ама карактерни особини и интелект, држат внимание!
Да ама прво што те привлекува кај некого е физичката естетика , а не интелигенцијата и слично.
Сите сакаме паметни и интелигентни , ама на прво место секогаш е сексуалната привлечност и убавината , а интелигенцијата и паметноќата идат после ( овие се најбитни за да опстани една врска , ама сепак прво нешто што паѓа е убавината ).
Не мислиш дека ова што сум го пишал и тоа што си го пишала е исто?
Гледај на истото што ми враќаш , не мислиш дека си малце контрадикторна?
Клише муабет, ама така е.
И не, не би можела сексуално да општам со Бред Пит, ако Бред Пит не ми ги разгорува дразбите на интелектуално ниво.
Пологично ќе беше да кажеше дека не би можела да го земеш Бред Пит за маж бидејќи е глуп , мислам ако ти беше таа поентата.

Не знам за тоа...жената што е по таа логика?
Перфекција, се тоа со комплекси до плафон.
Автоматски споено мислење:

А не треба? :icon_lol:
Оти да не, ако те прај ќеф, само глеј да се вади да не шеташ со флеки на лице :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom