Partizanen banditen
Психијатриски случај
- Член од
- 24 август 2016
- Мислења
- 6.144
- Поени од реакции
- 18.942
Grd sum
I ja brat4e, ama ne gubi nada. Samo taka da ne se vika majkata na zena ti. hhhhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Grd sum
I'ma golem debel penisСедам со една жена пред некое време...мажот и не е у државава. А е грдо створење дечкото едно чудо. Арно ама она барала маж....покрај тоа што е грд уште е и коцкар и класика недомаќин човек.....шта више речи.
Повеќе би рекол дека е болна во умот....реално гледано за жал многу жени се несаглам. Не сум женомрзец, сакам секогаш убавото у луѓето да го видам.I'ma golem debel penis![]()
Искористи ли прилика?Седам со една жена пред некое време...мажот и не е у државава. А е грдо створење дечкото едно чудо. Арно ама она барала маж....покрај тоа што е грд уште е и коцкар и класика недомаќин човек.....шта више речи.
Не поднесувам такви брат...а ги има еден куп. Што разведени што на тој пат. Нема нешто полошо на земјината кугла од такви...за еден маж мислам. Пјур ивл.Искористи ли прилика?
Имаш Ферари?Grd sum
Ако не си искористил извади се дека народот е крив, не знаеле да гласаат за дпмнеСедам со една жена пред некое време...мажот и не е у државава. А е грдо створење дечкото едно чудо. Арно ама она барала маж....покрај тоа што е грд уште е и коцкар и класика недомаќин човек.....шта више речи.
Ако не си искористил извади се дека народот е крив, не знаеле да гласаат за дпмне
Јбг појако беше од мене, морав.
some someIndeed, but in some occasions Satan's finest work![]()
А и форумов е дувло на повеќето...реално гледано за жал многу жени се несаглам.
Pa za koj kurac sedese so neaНе поднесувам такви брат...а ги има еден куп. Што разведени што на тој пат. Нема нешто полошо на земјината кугла од такви...за еден маж мислам. Пјур ивл.
Ама зошто се напна за тоа?!Не , тоа е во природата на луѓето , пошто после се луѓево се сексуални суштества , сапиосексуалноста или како и да се викаше е тешка глупост , реков на прв поглед се заљубуваш во некој што те привлекува физички и сексуално , а не што знае да решава интеграли со 2 непознати или бара решение во полиномно време за проблемот со трговскиот патник.
Убавината избледува и интелигенцијата е перманентна ама никој со здрав разум нема да ти пристапи ако не си физички атрактивен , па таа памет и интелигенција ќе си остане неоткриена.
Паметни промени и позитивна дискриминација за жените. Океј.Знам. Традицијата е битна, за некој повеќе, за некој помалку. Ти можеш да ја гледаш само низ призмата на жената. Не знам зошто мора да се менува нејзината целокупност, и ако се менува, со што ќе се промени? Тоа нешто во иднина ќе биде сметано за традиција. И јас сум отворен за промени, но тие треба да бидат паметни, а не затоа што (наводно) мнозинството го сака тоа. Преку ПП зборувавме за тоа.
Убаво да си поминеш.
Се согласувам, ова е тоа!Целта е во барање на човек сличен на тебе, да бидеш пред се најдобар другар па љубовник. Тоа е здраво и тоа трае.
Егоцентрик.хаха
хахаха
хахахаха
хахахахаха
хахахахахаха
хахахахахахаха
хахахахахахахаха
хахахахахахахахаха
Ти поштуеш женско без црвен кармин?Па не баш. Мора да носите шминка![]()
Секоја вечер морам...да испочитувам гостиPa za koj kurac sedese so nea![]()
Да нема забуни хахаххЕ сега додаде "кога се мажела". Седам јас со една мажена, мажот не и е у државава, а она бара маж. И јас знам да читам меѓу редови.![]()