Зошто сте сами?

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување

Каурката е најподложна на овие ефтини псај-опови

Ќе цупка вака со врзани очи по канцеларии , ќе види неколку мостови и саат кули по Европа и додека трепнала-останала сама.

Добро и?
Како се жените криви ако физички ги привлекуваат најзгодните мажи. Не разбирам.
Во животинскиот свет тоа ги мотивира мажите да бидат покомпетитивни и да бидат поубави, ама животните немаат интернет.
Како станувале животните поубави? :cautious:

Она што го потврдува тоа дека да се биде сам е избор е тоа што постојат ликови кои пишуваат Лила Филиповска стихотворби и пак успеале да најдат партнер. Не е проблем да се најде, очигледно, проблем за тие што се сами е да се најде нешто според романтизираната верзија што ја имаат за партнер. "Just because she likes the same bizzaro crap you do doesn't mean she's your soul mate". Судирањето на светови создава вселенска прашина од која се раѓаат нови светови.
Sto mu e na ovo wot?! :)

Поим неам зашто сега сум сам?
А сакам да иам некоја за романтики

Она што го потврдува тоа дека да се биде сам е избор е тоа што постојат ликови кои пишуваат Лила Филиповска стихотворби и пак успеале да најдат партнер. Не е проблем да се најде, очигледно, проблем за тие што се сами е да се најде нешто според романтизираната верзија што ја имаат за партнер. "Just because she likes the same bizzaro crap you do doesn't mean she's your soul mate". Судирањето на светови создава вселенска прашина од која се раѓаат нови светови.
Тие што се сами по свој избор се можеби најсреќните во овој свет. Проблем се тие што не знаат што со себе и тие околу. Тука засега во Мк нема лек.
Околу судирањето, оно и судир на двајца будали доведува до раѓање на нови будали, вселенската прашина не е обавезен дел од сценариото :)

Back
На врв Bottom