Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За од далеку да личи на сељак ?!Рамбовка се носи бела!
![]()
5,7 илј. прегледи · 59 реакции | #SkoPIentZe, #Северна. Нашите на власт. Ми го пратија клипов. | Сашо Панговски
#SkoPIentZe, #Северна. Нашите на власт. Ми го пратија клипов.www.facebook.com
Како станувале животните поубави?Добро и?
Како се жените криви ако физички ги привлекуваат најзгодните мажи. Не разбирам.
Во животинскиот свет тоа ги мотивира мажите да бидат покомпетитивни и да бидат поубави, ама животните немаат интернет.

Имаш добри документарци на БиБиСи.Како станувале животните поубави?![]()
Шо намќор си значит!Тапа ти е муабетов.![]()
Sto mu e na ovo wot?!Она што го потврдува тоа дека да се биде сам е избор е тоа што постојат ликови кои пишуваат Лила Филиповска стихотворби и пак успеале да најдат партнер. Не е проблем да се најде, очигледно, проблем за тие што се сами е да се најде нешто според романтизираната верзија што ја имаат за партнер. "Just because she likes the same bizzaro crap you do doesn't mean she's your soul mate". Судирањето на светови создава вселенска прашина од која се раѓаат нови светови.

Паметни работи кажа... ама со многу метафори и англицизми за IQ80Sto mu e na ovo wot?!![]()

Тие што се сами по свој избор се можеби најсреќните во овој свет. Проблем се тие што не знаат што со себе и тие околу. Тука засега во Мк нема лек.Она што го потврдува тоа дека да се биде сам е избор е тоа што постојат ликови кои пишуваат Лила Филиповска стихотворби и пак успеале да најдат партнер. Не е проблем да се најде, очигледно, проблем за тие што се сами е да се најде нешто според романтизираната верзија што ја имаат за партнер. "Just because she likes the same bizzaro crap you do doesn't mean she's your soul mate". Судирањето на светови создава вселенска прашина од која се раѓаат нови светови.

Имаше една изрека, мислам дека одеше: кога го живееш животот сам животот е лесен ама без некаква цел.Тие што се сами по свој избор се можеби најсреќните во овој свет. Проблем се тие што не знаат што со себе и тие околу. Тука засега во Мк нема лек.
Околу судирањето, оно и судир на двајца будали доведува до раѓање на нови будали, вселенската прашина не е обавезен дел од сценариото![]()
Има и една за сличноста на односите меѓу болвата и кучето и жената и мажот.Имаше една изрека, мислам дека одеше: кога го живееш животот сам животот е лесен ама без некаква цел.
Доаѓа момент во животот кога целата таа леснотија на животот се враќа како бумеранг. Не сме ние створени сами да живееме, ни треба другата половина.
Hope for the best prepare for the worst....човек никад не треба да се откаже од идејата да остари со некого, да ја доживее таа привилегија да биде дел од семејство.
Никогаш не е касно.