Е зато ќе си останиш со Десанка Шакич! Или жуљој на рацете или жуљој на нозете,бирај.Адидас најлоша патика, имав едни, се жуљеви ми беа нозете. Пазарџиските патики од 1000 денари или од Ваикики боље ми биле него тие.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е зато ќе си останиш со Десанка Шакич! Или жуљој на рацете или жуљој на нозете,бирај.Адидас најлоша патика, имав едни, се жуљеви ми беа нозете. Пазарџиските патики од 1000 денари или од Ваикики боље ми биле него тие.
Е зато ќе си останиш со Десанка Шакич! Или жуљој на рацете или жуљој на нозете,бирај.

Чопорот често знае да се канабализира кога занемува контент. Тапкаат по рамо се додека не ги допреш кај ги боли. Одма ржат не се држат.Nema vrska, si resiv ja kako sakav da resham, ni pobarav sovet od forumov niti nisto, vo moment koga se mislev dali postapiv pravilno, si iskazav maka bez da ocekuvam volku dushebriznici da mi popuvaat za zivotot, pogresno sum ja sfatil temava, mislev deka e nesto kako da si iskazes maka i toa za toa.
Да ја видиш женската на Рон ќе занемеш!Е зато ќе си останиш со Десанка Шакич! Или жуљој на рацете или жуљој на нозете,бирај.
За од далеку да личи на сељак ?!Рамбовка се носи бела!
![]()
5,7 илј. прегледи · 59 реакции | #SkoPIentZe, #Северна. Нашите на власт. Ми го пратија клипов. | Сашо Панговски
#SkoPIentZe, #Северна. Нашите на власт. Ми го пратија клипов.www.facebook.com
Како станувале животните поубави?Добро и?
Како се жените криви ако физички ги привлекуваат најзгодните мажи. Не разбирам.
Во животинскиот свет тоа ги мотивира мажите да бидат покомпетитивни и да бидат поубави, ама животните немаат интернет.

Имаш добри документарци на БиБиСи.Како станувале животните поубави?![]()