Зошто сте сами?

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Nema vrska, si najde drug kolega ona i dvajcata isto se ebavale, doznav pred nekoj den.
Izbegnav kursum.
Druze ko ke i dojdi na nekoja vreme za mazenje, kakvi filmoj ke ti napraj, to pickini magii, kurci palci, ke si recis kaj bese be ti dosega.
Ne nasednuvaj na reklamite ;)

Nema vrska, si najde drug kolega ona i dvajcata isto se ebavale, doznav pred nekoj den.
Izbegnav kursum.
Таа одбивноста што ја имаш и што ти се појавува од нигде-никаде во некои ситуации, чувај ја.

Тоа од внатре никогаш не лаже (y)

Izbegnav kursum.

Да сте живи и здрави, се надевам бргу ќе ви помине горчината и разочараноста.
Избегнав изминатиов период од 1 - 2 месеци наназад змиите во канцеларија да ми наместат ,, промискуитетна " а таа девојка со сестра и ( во брак е сестрата а моја колешка) и одат исклучиво со рамковни се пердашат.
Пред недела дена слушнав телефонски разговор на змијата колешка како со некоја пачавра од другарка зборува: ,, тој многу се повеќе напалува и интересира за мене и повеќе сака да е со мене отколку со сестра ми ( името на сестра и која ја местеа на мене)
Значи дури и со исти рамковни се плескаат двете сестри, којзнае дали и истовремено прават тројка.
Добиваат подароци, парфеми од 100- тина евра од рамковните и пари, прават ботокси и вештачки усни и веѓи од швалерајот.
Е сега, таа која сакаа да ми ја местат, баш лани слушнав како колешката во канцеларија зборува на други колешки: ,, сестра ми имаше повеќе незаштитени односи и не успеа да остане трудна".
Е тоа е, кога ќе се даде газ под кирија на рамковните, рамковните кога сакаат ги земаат и ги плескаат без контрацепција за поголемо задоволство и перчење наоколу, а оваа веројатно многу пиела од апчиња за после незаштитен секс и тие апчињата и го имаат нарушено метаболизмот и организмот.
Ете со што ќе сум си имал работа, откачив и пред да започне, што би кажал Путин кога е неизбежна пресметка прв почнете да удрите.
Сега барем во канцеларија оваа каурката не зборува повеќе на телефон со тие рамковните, тоа средив со претпоставените.
Сега зборува со другарки.
А трите змии во канцеларија си добија работни задачи и сега се смирија.

Ете со што ќе сум си имал работа, откачив и пред да започне, што би кажал Путин кога е неизбежна пресметка прв почнете да удрите.
Затоа разузнавачките податоци се злато вредни!
За да избегнеш поголеми жртви потоа!

Пачаври и трули вишњи со лопата да ринеш, а ќе ти глумат светици, пичкини магии.. што убаво срочи @мкд владе .

Да вределе у старт, или бар 2% да биле од тоа што глуматале немало у таа позиција да бидат (whatever дали како у твојот, или у случајон со другарон погоре, или во мојот случај!)
Пикавци, згази го и терај даље!
Честито @heavyklitor , си спасил глава навреме!

Decki ke bidam iskren ja samo i cekav prilika da se iskubam od situacijata zosto kolku i da mi se sviga, tugjo dete nemozam da prifatam da gledam.
Devojkava ima borderline personality ili kako i da se vika i taka pocna celava shema, sto ja kako drugar i kolega pocnavme mnogu da zboruvame otkako raskina so prethoden decko i beshe ekstremno tazna i depro i ima tendencija da se samo povreduva koga ke vleze vo tie mracni, dlaboki misli. Taka pocna se, imav iskrena namera da i pomognam da se osekja podobro ama ne znam kako pocnavme da se ebeme i pokraj se toa mi beshe ok, sakam da bidam so nejze i da i pruzam podrska, ne citav nisto za borderline iako ima dijagnoza i istorija i si rekov, ke ja sudam i ke i dadam sansa kakva e so mene, i ete kakva izleze na kraj.
Kako i da e, se spasiv od neprijatna situacija pred i ja da se zatreskam zosto devojkata iako e mami4ka, epten e ebazovna i seksot beshe top ama sekako ne vredi, toa e samo eden del od golema sozluvalka sto nikad nema da se slozi.
Malce mi e krivo i se osekjam tazen zosto liglevo sto mi se praveshe dobar kolega i me vikashe brat, idel i pozadi moj grb i zborel kako sum ja fuck boy sto samo saka da ja ebe i iskoristi za sega da gi gledam kaj gi pravi istite raboti sto gi rpaveshe skrisno so mene vo kancelarija a ja znam zosto e taka i deka se ebat.
Kako i da e, i toa go reshiv na kulturen nacin, gi nacekav i dvajcata vo kujna i im rekov da ne mi se obrakjaat voopsto ako nemaat pricina osven profesionalno i da ne me probuvaat da me provociraat za da ne placat posle. Kulturno i maski ke si go nosam tovarot i momentot sto gi gledam sega so takva smug faca ko demek me poebale, zaebale, vidi go glup ama i toa ke projde.

Види вака, во животот нема ништо бесплатно.
Ако таа е спремна на глава да се врти, за да се венчате, мислиш дека тоа вртење е подарок?
Ноуп, тоа ти е кредит, за кој ќе платиш подоцна. Ако уште ти рекла дека си глуп, можеш да претпоставиш што ќе чуеш после автограмот :)
Автоматски споено мислење:

Е сега па ти. Сите знаат да готват, да испеглаат кошула, зимница да спремаат.
Немој така старлети и инфлуенсерки биле, како не :)
Автоматски споено мислење:

Остај вајбови. Спремни ли се они да јадат гомна заедно цел живот? Оти медот прочитав го почнале, кај е да е ќе заврши.
Уште да му кажеше шо следува после медот!:D

Decki ke bidam iskren ja samo i cekav prilika da se iskubam od situacijata zosto kolku i da mi se sviga, tugjo dete nemozam da prifatam da gledam.
Devojkava ima borderline personality ili kako i da se vika i taka pocna celava shema, sto ja kako drugar i kolega pocnavme mnogu da zboruvame otkako raskina so prethoden decko i beshe ekstremno tazna i depro i ima tendencija da se samo povreduva koga ke vleze vo tie mracni, dlaboki misli. Taka pocna se, imav iskrena namera da i pomognam da se osekja podobro ama ne znam kako pocnavme da se ebeme i pokraj se toa mi beshe ok, sakam da bidam so nejze i da i pruzam podrska, ne citav nisto za borderline iako ima dijagnoza i istorija i si rekov, ke ja sudam i ke i dadam sansa kakva e so mene, i ete kakva izleze na kraj.
Kako i da e, se spasiv od neprijatna situacija pred i ja da se zatreskam zosto devojkata iako e mami4ka, epten e ebazovna i seksot beshe top ama sekako ne vredi, toa e samo eden del od golema sozluvalka sto nikad nema da se slozi.
Malce mi e krivo i se osekjam tazen zosto liglevo sto mi se praveshe dobar kolega i me vikashe brat, idel i pozadi moj grb i zborel kako sum ja fuck boy sto samo saka da ja ebe i iskoristi za sega da gi gledam kaj gi pravi istite raboti sto gi rpaveshe skrisno so mene vo kancelarija a ja znam zosto e taka i deka se ebat.
Kako i da e, i toa go reshiv na kulturen nacin, gi nacekav i dvajcata vo kujna i im rekov da ne mi se obrakjaat voopsto ako nemaat pricina osven profesionalno i da ne me probuvaat da me provociraat za da ne placat posle. Kulturno i maski ke si go nosam tovarot i momentot sto gi gledam sega so takva smug faca ko demek me poebale, zaebale, vidi go glup ama i toa ke projde.
Па да ти кажам право, не те заебале многу. Имаше полошо сценарио кај што другион ќе и склепи второ дете а ако повеќе влечела накај тебе да те тера тебе да ја земеш. Се ова што ти се случило, не е ништо невообичаено, ама очигледно не си таков карактер, не ти иде натака мозокот, па припиши го на животна лекција. Мене и доста поблиски другари ме поебувале за жени и пари, не па некој колега што ми вика брат. А она си пуштила јадицата да види кај ќе закачи. Ти у ситуацијата си се забавувал малку, но искачаш од неа без некоја штета, така да, уживај и пливај, и ете лекција, памет у глава за у иднина.

Па да ти кажам право, не те заебале многу. Имаше полошо сценарио кај што другион ќе и склепи второ дете а ако повеќе влечела накај тебе да те тера тебе да ја земеш. Се ова што ти се случило, не е ништо невообичаено, ама очигледно не си таков карактер, не ти иде натака мозокот, па припиши го на животна лекција. Мене и доста поблиски другари ме поебувале за жени и пари, не па некој колега што ми вика брат. А она си пуштила јадицата да види кај ќе закачи. Ти у ситуацијата си се забавувал малку, но искачаш од неа без некоја штета, така да, уживај и пливај, и ете лекција, памет у глава за у иднина.
Da bash taka, ja prethodno i zborev i deka on e ustvari i bolja opcija za nea, na kraj izleze bash taka. Ne znam, 29 godini sum ama ocigledno nesto ima sto ne e vo red so mene, se nekoi povredeni ptici mi se zakacuvaat so istorijati na psihicki poremetuvanje ili lezbejki.
AJde da vidime sot kalibar ke bide slednata. Mislev deka koga ke se vratam od Germanija vo MK ke mi bide bolje i ke najdam ponormalna ama zimi kur i tuka e stanato Germanija so devojkive kako gledam, bukvalno ne pravam razlika od devojkite sto izleguvav na dejtovi dur ziveev gore. Pa bi rekol deka gore i e bolje bar ne se krijat i otvoreno zborat pa od start si znaes so sto se spravuvas, ovde i trebashe 3-4 jako tresenje i zborenje za da mi se otvori deka imala boderline personality i odela na psihijatar i ima kartonce.

• Вау
Reactions: wot
Back
На врв Bottom