Зошто сте сами?

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
@Sledge Hammer друже многу се замараш, посебно што не си бил (ако добро разбрав) емотивно навлечен на некоја од овие...
Да си повреден, па ај, кукај празни се, ќе разбереме!

Ама ради социјална околина толку замарање не е добро!

П.С. овие не се ни второ полувреме, туку продужетци и пенали на ФК Бабуна нискоградба-ФК Превалец у куп Зоран Паунов, кај што судија за 5 ќебабчиња суди пенал ;)
just relax

Машкото било пребирливо?:cautious: Ај не заебавај. А шо нудат жените ,освен секс?
Супер моќ наречена лоцирање на чорапите, клучовите, далечинското кои стојат на неколку сантиметри од тебе, а на неколку километри од неа. :D

Супер моќ наречена лоцирање на чорапите, клучовите, далечинското кои стојат на неколку сантиметри од тебе, а на неколку километри од неа. :D
Еволутивно гледано, жените почесто биле вклучени во собирање малинки, капинки и други растенија, па затоа подобро лоцираат статични објекти. Мажите, пак, повеќе се развиле да не се фокусираат толку на статични работи, туку да забележуваат движење, бидејќи тие биле тие што почесто се справувале со предатори. :)

Hunter-Gatherer разбираш.

Decki ke bidam iskren ja samo i cekav prilika da se iskubam od situacijata zosto kolku i da mi se sviga, tugjo dete nemozam da prifatam da gledam.
Devojkava ima borderline personality ili kako i da se vika i taka pocna celava shema, sto ja kako drugar i kolega pocnavme mnogu da zboruvame otkako raskina so prethoden decko i beshe ekstremno tazna i depro i ima tendencija da se samo povreduva koga ke vleze vo tie mracni, dlaboki misli. Taka pocna se, imav iskrena namera da i pomognam da se osekja podobro ama ne znam kako pocnavme da se ebeme i pokraj se toa mi beshe ok, sakam da bidam so nejze i da i pruzam podrska, ne citav nisto za borderline iako ima dijagnoza i istorija i si rekov, ke ja sudam i ke i dadam sansa kakva e so mene, i ete kakva izleze na kraj.
Kako i da e, se spasiv od neprijatna situacija pred i ja da se zatreskam zosto devojkata iako e mami4ka, epten e ebazovna i seksot beshe top ama sekako ne vredi, toa e samo eden del od golema sozluvalka sto nikad nema da se slozi.
Malce mi e krivo i se osekjam tazen zosto liglevo sto mi se praveshe dobar kolega i me vikashe brat, idel i pozadi moj grb i zborel kako sum ja fuck boy sto samo saka da ja ebe i iskoristi za sega da gi gledam kaj gi pravi istite raboti sto gi rpaveshe skrisno so mene vo kancelarija a ja znam zosto e taka i deka se ebat.
Kako i da e, i toa go reshiv na kulturen nacin, gi nacekav i dvajcata vo kujna i im rekov da ne mi se obrakjaat voopsto ako nemaat pricina osven profesionalno i da ne me probuvaat da me provociraat za da ne placat posle. Kulturno i maski ke si go nosam tovarot i momentot sto gi gledam sega so takva smug faca ko demek me poebale, zaebale, vidi go glup ama i toa ke projde.

Па да ти кажам право, не те заебале многу. Имаше полошо сценарио кај што другион ќе и склепи второ дете а ако повеќе влечела накај тебе да те тера тебе да ја земеш. Се ова што ти се случило, не е ништо невообичаено, ама очигледно не си таков карактер, не ти иде натака мозокот, па припиши го на животна лекција. Мене и доста поблиски другари ме поебувале за жени и пари, не па некој колега што ми вика брат. А она си пуштила јадицата да види кај ќе закачи. Ти у ситуацијата си се забавувал малку, но искачаш од неа без некоја штета, така да, уживај и пливај, и ете лекција, памет у глава за у иднина.
Што може да заклучиме од коментариве?
Дека вие всушност сте изиграни од личности од вашиот пол. Нема машки и женски игри, има само покварени луѓе и луѓе со образ.

Еволутивно гледано, жените почесто биле вклучени во собирање малинки, капинки и други растенија, па затоа подобро лоцираат статични објекти. Мажите, пак, повеќе се развиле да не се фокусираат толку на статични работи, туку да забележуваат движење, бидејќи тие биле тие што почесто се справувале со предатори. :)

Hunter-Gatherer разбираш.
Какво движење забележуваат мажите? Со колкови? :D

Што може да заклучиме од коментариве?
Дека вие всушност сте изиграни од личности од вашиот пол. Нема машки и женски игри, има само покварени луѓе и луѓе со образ.
Хаха, дааа насила машките им се внеле у животите на тие.. suuurrreee

Ама за болдираното си 110% права (y)

Хаха, дааа насила машките им се внеле у животите на тие.. suuurrreee

Ама за болдираното си 110% права (y)
Значи, другаров... т.е човекот што му се правел другар, зборел зад грб против него за на крај да му ја земе девојката. Нели е тоа крајно идиотски?

Јас како другарка никогаш не би го предала својот другар, па дури и да е најголемиот женкар на светот, нема да одам кај жена му да зборам против него. Зборам за животот пред неа. Тоа не значи дека слепо би го поддржала да прави се и свашта напротив, грешките би му ги кажала директно во очи, машки.

Ако некој е во сериозна врска, треба да покаже лојалност, без разлика колку и да бил женкар претходно. Ако не е во сериозна, немам ништо против. Нека си оди со кој сака и каде сака.

Значи, другаров... т.е човекот што му се правел другар, зборел зад грб против него за на крај да му ја земе девојката. Нели е тоа крајно идиотски?

Јас како другарка никогаш не би го предала својот другар, па дури и да е најголемиот женкар на светот, нема да одам кај жена му да зборам против него. Зборам за животот пред неа. Тоа не значи дека слепо би го поддржала да прави се и свашта напротив, грешките би му ги кажала директно во очи, машки.

Ако некој е во сериозна врска, треба да покаже лојалност, без разлика колку и да бил женкар претходно. Ако не е во сериозна, немам ништо против. Нека си оди со кој сака и каде сака.
1. Mi beshe drugar i kolega.
2. Ne bevme vo vrska, ona sakashe i mi zboreshe deka ja sum edini izbor ama vo isto vreme si igrase i so ovoj, sakase na dve stolcinja da sedi.
3. Jas nesakav da ja povredam i edno duri i sakav da i dadam sansa i bez razlika sto ima dete ama generalno sakav da izlezam od situacijava radi nejzinata istorija so mentalni problemi i radi toa sto ima dete.
4. Nema vrska zenkar ili ne, niti sum, niti ke bidam problemot e sto mi lazese vo lice i zborese protiv mene za da ja dobie. Zmija.
5. Zosto nigde ne ja spomna nea vo ravenkava sto koketira i se ebe i so dvajcata? I ona me lazese isto deka bile samo drugari. Ama drugari ne trcat posle rabota da ti nosat vechera zosto ne i bilo "dobro" i da pomine vecher so nea tamu do kasno. Ili da pominat cela vecer i sabajle zaedno a i dvajcata da lazat za istoto, ako se samo drugari, zosto krijat?

Се е така како што напиша... само што тоа нема врска со случајов! (или барем јас како што го сфатив)
Типката си пецала кај стигне само за да фане некој "сом"!

1. Mi beshe drugar i kolega.
2. Ne bevme vo vrska, ona sakashe i mi zboreshe deka ja sum edini izbor ama vo isto vreme si igrase i so ovoj, sakase na dve stolcinja da sedi.
3. Jas nesakav da ja povredam i edno duri i sakav da i dadam sansa i bez razlika sto ima dete ama generalno sakav da izlezam od situacijava radi nejzinata istorija so mentalni problemi i radi toa sto ima dete.
4. Nema vrska zenkar ili ne, niti sum, niti ke bidam problemot e sto mi lazese vo lice i zborese protiv mene za da ja dobie. Zmija.
5. Zosto nigde ne ja spomna nea vo ravenkava sto koketira i se ebe i so dvajcata? I ona me lazese isto deka bile samo drugari. Ama drugari ne trcat posle rabota da ti nosat vechera zosto ne i bilo "dobro" i da pomine vecher so nea tamu do kasno. Ili da pominat cela vecer i sabajle zaedno a i dvajcata da lazat za istoto, ako se samo drugari, zosto krijat?
Па добро де и она не реков дека е цвеќе за мирисање. А он никогаш не ти бил другар. И она не ти била за нешто сериозно. Значи не е проблемот во детето, туку тоа што она не е добар човек и не ти покажала дека е wife material. Детето што го спомна неколку пати, не би требало да биде никаква пречка, ако она ти одговараше по сите параметри и беше неискварена.

Па добро де и она не реков дека е цвеќе за мирисање. А он никогаш не ти бил другар. И она не ти била за нешто сериозно. Значи не е проблемот во детето, туку тоа што она не е добар човек и не ти покажала дека е wife material. Детето што го спомна неколку пати, не би требало да биде никаква пречка, ако она ти одговараше по сите параметри и беше неискварена.
Taka e, se soglasuvam. Zatoa i rekov deka duri bev i spremen da prifatam takov poraz ako ona se pokazeshe ama ne se pokaza. Nemozes da mi tvrdis deka tie samo drugar a po celi denovi ste zaedno i spie kaj tebe. Kako da i veruvam koga i ja kako drugar ja ebnav.

Taka e, se soglasuvam. Zatoa i rekov deka duri bev i spremen da prifatam takov poraz ako ona se pokazeshe ama ne se pokaza. Nemozes da mi tvrdis deka tie samo drugar a po celi denovi ste zaedno i spie kaj tebe. Kako da i veruvam koga i ja kako drugar ja ebnav.
А каков пораз? Не разбирам. Зошто мислиш дека детето е нејзин пораз?

Red flag е тоа спиење на другари кај неа. Нема што да и веруваш.

Детето што го спомна неколку пати, не би требало да биде никаква пречка, ако она ти одговараше по сите параметри и беше неискварена.
@heavyklitor еве ти го одговорот!

Проблемот е што таа испаднала ментол и пачавра! (ваљда и затоа ја оставиле)
А не детето!

Back
На врв Bottom