Затоа разузнавачките податоци се злато вредни!
За да избегнеш поголеми жртви потоа!
Пачаври и трули вишњи со лопата да ринеш, а ќе ти глумат светици, пичкини магии.. што убаво срочи
@мкд владе .
Да вределе у старт, или бар 2% да биле од тоа што глуматале немало у таа позиција да бидат (whatever дали како у твојот, или у случајон со другарон погоре, или во мојот случај!)
Пикавци, згази го и терај даље!
Честито
@heavyklitor , си спасил глава навреме!
Коментарот на мкдвладе е сува вистина и школа како што и пее Џибони ,, ово је мени школа живота".
Да, подобро ми е што сега немам комуникација со 4 канцелариски змии, знам на што сум, претпоставените се знаат и се на моја страна и ги ,, наградија" со работни задачи колешките за нивните постапки.
Да влезев во змијарникот како што некои ми пишуваа на форумов, полошо ќе беше, немам јас баш таква ,, улична школа" за тој тип на односи со тој сој на луѓе / нелуѓе.
Вака имам помала штета.
Глумат некои женски дека се ,, чисти како солза" , а баш поради тоа што се ,, чисти и невини суштества" дошле сега во ситуација ,, дај шта даш". А немаат ништо.
Имам 100 % проверена инсајдерска информација за ,, промискуитетната девојка" дека моментално брка многу момци на радарот и каде ќе најде место. Брка камионџија од 40 години, брка доктор од 29 години, брка некаков музичар од скоро 39 години, ме таргетираше мене од 1991 генерација ( 35 години).
Ама и таа е нереална, брка еден тип доктор.
Само има една ,, ситница" типот е 1997 генерација и 29 години, а таа е 1992 и 34 години и медицинска сестра, плус голем дел од градот ја знае за неа, сестра и и мајка и и за се што правеле и уште прават тие трите и нивните ,, авантури и гревови" со рамковните.
Ама озлогласени се, на кого и да направев муабет за нив исклучиво за околу струката дека се девојката и мајка и медицински сестри и колку се добри во професијата, абе сите и машко и женско од луѓето низ градот веднаш почнуваа само да зборуваат за тоа дека исклучиво со рамковни одат и ден денес да се пердашат. И сите три еднаш годишно прават ботокс на лице, канцелариската змија пред недела дена потрошила 10.000 денари за ботокс а изгледа како пчели да ја искасале.
Тие премногу трошат пари на нега на телата и изгледаат како зомби во фаците ( таман се исти во фаците како рамковните), почнале да пијат и додатоци магнезиум и колагени, ајде мајката да пие, ама и овие двете сестри од 33 и 34 години сега млади да користат магнезиуми и колагени, мизерија.
Па Новак Ѓоковиќ па не користи толку хемија во телото, инаку среќен роденден на Новак Ѓоковиќ, денес Ноле полни 39 години.
Инаку посочениот доктор е фин човек и овие бараат потенцијална послушна жртва да ги финансира и да ги трпи додека го изневеруваат со рамковни, мајка му е докторка, и колку што слушнав таа има големо влијание врз синот бидејќи го одгледала како самохрана мајка ( сопругот рано починал а таа не се премажила) и таа е против таква ,,лромискуитетна".
За докторот се интересираат супер девојки кои завршиле медицина, направени и родени во 21 век.
Човекот со мајка му ќе си најдат од 21 век.
Како што женските имаат право да бираат мажи, е сега и овој докторот ќе бира.
Медалјата има две страни, а вистинската љубов е денес реткост.
А оваа нека гледа со тој камионџијата да се спојува. Таман додека е типот некој месец на терен странство да вози а оваа може со рамковните да се плеска.
Јас со мои 35 години ќе си терам подобро и сам отколку со таква, ќе си се перам и пеглам, ќе си правам се во домаќинство.
Ајде да каже: ,, што е било било, и нема повеќе блуд и разврат".
Не би ми пречело и ако навистина не може да остане бремена, ама ако нема катарза и ментална промена во главата, тогаш не.
Ама не таа сака да продолжи така и во брак како што сестрата и мајката нејзини во браковите прават, не чекам јас второ полувреме.