Зошто сте сами?

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Точно и еве доказ дека нема мажи:
https://www.youtube.com/watch?v=Tk90VynSVow

Е саа и ти. Може калибарот сеуште не ви се поклопил. Почекај ќе се најде. Ама не буквално дома да го чекаш.
Автоматски споено мислење:

Tie bile drugi vreminja ne bile tolku moderni nemalo internet sega ako sakas mozes odma da najdes nekoj nekoja
Јок море, финансиски тешко опстанувале по еден. Затоа со здружени сили дење и сплеткани нозе ноќе, ја туркале работата.
Ем нивата изорана, ем крушата истресена.

кај нас нема жени , па момците од село мора да купуваат невести од Албанија...
всушност кај нас ништо нема, филозофијата е да се НЕМА...
пример, во Охрид сум од 28јули, кога дојдов гужва, нема автобуси, демек многу имало странци поради музиките...на први август на автобуска стотици, девојки влегуваа меѓу колите и стопираа, многу луѓе а и јас се откажаа и пешки на Куба Либре...сега нема толку туристи, пак гужва, нема автобуск...
нема Организираност
Еве околу проблемот на осамените и Хрватска ТВ напраи поодамна емисија Љубав је на селу, сега има српска емисија, одат девојки на гости кај ергени по селата, мислам на Алфа ТВ, ама кај нас да се организира нешто такво НЕМА ШАНСИ.....
Да не спомнувам дека уште во ех Ју имаше неколку пати неделно игранки ДАМЕ БИРАЈУ, ама во Македонија ТЕШКО таа работа... Тука само суруши и сурушанки во Групи....

Со самотијата е јако што кога ќе се навикнеш, јас бар, неќам никој да пуштам и да ми го руши мирот и комфор зоната. Абе топ ми е.

Со самотијата е јако што кога ќе се навикнеш, јас бар, неќам никој да пуштам и да ми го руши мирот и комфор зоната. Абе топ ми е.
И јас знам да лепам плакати!

Постои личност која е волк самотник и кај двата пола. Ама заедничко кај сите луѓе е што кога ќе дојдат до одредено старосно доба едноставно потребна им е поддршка и помош од некој кој ќе биде тука за нив во одредени периоди во животот и ќе ги направи да бидат мирни и спокојни. Вака само се залажуваш дека некој ќе ти го наруши мирот, бидејќи може во иднина ќе се појави личност која ќе го продлабочи тој твој мир и ќе се вклопи во целата таа ситуација. Сакам да кажам дека ова ти е само моментален впечаток и дека со самотијата на долги патеки воопшто не е лесно да се бори човек.

Постои личност која е волк самотник и кај двата пола. Ама заедничко кај сите луѓе е што кога ќе дојдат до одредено старосно доба едноставно потребна им е поддршка и помош од некој кој ќе биде тука за нив во одредени периоди во животот и ќе ги направи да бидат мирни и спокојни. Вака само се залажуваш дека некој ќе ти го наруши мирот, бидејќи може во иднина ќе се појави личност која ќе го продлабочи тој твој мир и ќе се вклопи во целата таа ситуација. Сакам да кажам дека ова ти е само моментален впечаток и дека со самотијата на долги патеки воопшто не е лесно да се бори човек.
Лепше и лакше је у двоје. Не викам не, преубаво е. Ама треба човек да знае и може и сам со себе. Не само со други. Знам луѓе кои не можат да не се во врска.. не знае сам за себе кога не е во врска.

И јас ова многу пати сум си го размислувал и сум заклучил дека секој без разлика дали маж или жена уште на почетокот се гледа каков е.
Кој/која ти ставра немир, страв неугоднст одма знаеш дека со него/неа не бива ништо сериозно.
Треба кога си со партнерот/партнерката да се осеќаш како да си дома со твоите. Дека никој нема да го досјебе и онака сјебаниот ден, дека никој нема да те нервира и провоцира после целиот стрес што го доживуваш и трпиш на работа.
Со тој/таа личност треба буквално да се осеќаш дека полниш батерии дури и кога трошиш.
Мене како екстроверт многу драги луѓе со муабетење и дружење ми полнат батерии. Тоа е знак дека не се паразити.
Затоа треба прво енергетското ниво на партнерот/ партнерката да се совпаѓа со твоето. Тогаш дури и во дебатите и различностите ќе успевате да се пронајдете и ниедна негова/ нејзина критика нема да ја сметаш за провокаација и млатње празна слама туку за конструктивен муабет со заклучок.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom