Зошто повеќето девојки чекаат машкото да им пријде?

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
пред се поради онај став со кој сме пораснати и воспитани...за зал вази само на овие наши балкански простори дека машкото треба да пријде прво...досега сум немала проблем со тоа ...секогаш ми приогале ама сеа сум во ептен деликатна ситуација и си се убедувам да превземам нешто зашто едно машко ептен ми се допага...па дрзете среќа хх
edna ispravka,ne na balkanskive prostori tuku samo i isklucivo vo Makedonija,vo Srbija,Hrvatska i dr.nema takov problem.

Јас не чекам:pos2::pos2:(ако многу ми се свиѓа типот..не приоѓам на секој:smir:)

Затоа што се плашат.
Затоа што се несигурни во себе.
Затоа што корпата ги боли повеќе отколку машките.
Затоа што мислат дека ќе ги сметаат за лесни женски. (BTW до ден денес не сватив што е тоа лесна женска-испод 60 кила?)
Затоа што таков бил редот.
Затоа што се горди.
Зошто? Затоа што живееме во Македонија централно-источно време меѓу 42 и 43 меридијан.

Се од ова горенаведеново иако е генерализирано е апсолутно точно. Се наведено од искуство и од женски иам слушнато коа сум зборел со нив околу ова.
Јас би додал дека ова е едно од полињата кај шо феминистките губат, ајде ако сте за рамноправност направете го првиот чекор, бидете иницијатори или како више да го наречам тоа првично зближување. Сите со подвиткани опавчиња признаваат дека иако 2 од 5 еве да речеме шо им пришле вечерта им биле симпатични или им се допаднале со муабет, токму од гордост што токму на нејзе од групата другарки и пришол некој, ги одбиле сите до еден. Ова е тешко да се промени чест на исклучо(чките)ците.

Јас многу поштуем приоѓање од женско, ми покажува дека
а)има муда
б)не е воспитана по старски
в)знае точно што сака
г)ме спасува мене од приоѓање,оти сум голема мрза.:pipi:

vo mojot dvorec doneso edna robinka od venecija ......... iako bev princ padnav na nejzinata ubavina morav da ja zemam za da bide moja kralica

vo mojot dvorec doneso edna robinka od venecija ......... iako bev princ padnav na nejzinata ubavina morav da ja zemam za da bide moja kralica

Извини дечко,ти да не си од гостите што Трнот ги донесе во Македонија?

Не дека си оф топик,онака од љубопитност прашувам.

На машките егото им се храни со тестостерон, сакаат да се чувствуваат мажествено, затоа ги оставаме да МИСЛАТ дека чекаме и ги оставаме први да пријдат, но вистината е дека ние, женските, први испраќаме мали сигнали. :pipi:

Знаеш што и правам на девојка која пробува да ми го полни егото? Се вртам и си заминувам. Не за друго, неможеш да наполниш веќе полна чаша, ке ја прелиеш.........:pos2::pos2::pos2::pos2:

Знаеш што и правам на девојка која пробува да ми го полни егото? Се вртам и си заминувам. Не за друго, неможеш да наполниш веќе полна чаша, ке ја прелиеш.........:pos2::pos2::pos2::pos2:
И треба да си заминеш ако ја фатиш на дело:pos2::pos2::pos2:, јас мислев на суптилни, невидливи мали сигнали, а не на пилешки мозок и елеганција на слон во стакларница:pipi:

Тоа највеќе мразам.
Па добро кој век сме?
Нека биде на некој начин одбивна,
но сепак нека праќа мали сигнали.
Нека гори!

мали сигналиии :pos2:
па најчесто си велам чим тој не пробал ништо значи нема надеж и џабе че се пробувам...ама видиш не требало така, имало и други разлози за то :pipi:

pa izgleda treba da se otvori i tema ZASTO ZENSKITE TOLKU MNOGU SE PLASAT OD ODBIVANJE?

хаха јас само шо сакав да и пријдам ... таа ми пријде мене :pos2::helou:

Сакаш да се ебеме? Ионака на сите ќе им кажам дека сме се ебеле...

У реченицава има некои аспекти кои ме мрзи да ги набројувам асе поврзани со социо-психолошки феномен на балкански менталите помешан со естрогенска матрица растена у транзиционо доба

Респект за членот над мене.

Инаку, баш поштувам кога женско превзима прв чекор.
Знак дека ја привлекувам, а не да губиме време на сигнали. Добро, некогаш и тоа е најинтересниот дел.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom