Зошто повеќето девојки чекаат машкото да им пријде?

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
нема врска дека се срамежливи, јас на пример сакам да си ја земам ситуацијата под моја контрола ане да му давам незнам ти кави знаци за да он почнел прв, а не јас глупости..... нема време за чекање веке!!!

I od zenskata i od maskata strana ima sramezlivi licnosti.
Se si zavisi od karakterot, od licnosta, od nejzinite cuvstva kon drugata polovina, ednostavno do situacijata....

ja mislam deka ne e taka, posho zena dok ne ti dae signal deka e spremna, nema da ja lezish...taka da...:pos2:

pa oni ti davaat signal koga se obleceni ko kurvi, pa ne znaes da li e prostitutka ili dava gabe OD LJUBOV!!!

денешниве женски не се посрамежливи од машките!!!тука сме негде!нијанси се во прашање и се зависи од човек до човек пред се!!!

Од машките.. :) На пример, за да ти рече Дека те сака, за СЕКС и слични такви работи, повекје ние треба да напнеме! :tapp:

а зашто да напнуваш во врска со секс?нели,тоа треба само да си дојде?што знам,барем јас така мислам.иначе,машко сум,да не дојде до забуна.

Не мора да значи, знам исклучоци што не се срамежливи ама ич.
Јас можам за себе да си кажам, а јас сум екстремно срамежлива, особено за љубов иако не изгледам секогаш така. Многу сум неспретна со емоциите и онака некако се срамам постојано, посебно на почеток на врската.
А зашто сум срамежлива?
Појма немам. Едноставно таква сум.:)

денешниве женски не се посрамежливи од машките!!!тука сме негде!нијанси се во прашање и се зависи од човек до човек пред се!!!
да...денешниве женски се дури и понесрамежливи...тоа не прави нас, послаби...

Не мора да значи,знам исклучоци што не се срамежливи ама ич.
Јас можам за себе да си кажам,а јас сум екстремно срамежлива,особено за љубов иако не изгледам секогаш така.Многу сум неспретна со емоциите и онака некако се срамам постојано,посебно на почеток на врската.
А зашто сум срамежлива?
Појма немам.Едноставно таква сум.:)

zatoa sho umerenata sramezlivost, e neizbezen del od sharmot...zatoa:wink:

Индивидуална работа се е до карактерот.Некој се поопуштени и можат да пријдат први а некој не.Ама секогаш сум за тоа дека машко си е машко и се знае што треба да направи и дека треба прв да пристапи,добро само ако на девојката и е преку глава да чека нешто да се случи.Не пишано правило:pipi:

јас на пример,сум срамежлив доста,а девојчињата што се околу мене,се прилично несрамежливи.стално има и такви и вакви(срамежливи и несрамежливи)не можеш да речеш дека сите се срамежливи,нели?

Зошто уште од мали се воспитувани да се стискаат и да се контролираат во јавност, да не ги помисли народот за невоспитани, вулгарни и радодајки.
Инаку нема врска полот со тоа колку си карактерно срамежлив. Какви жени познавам, луѓе плашат од што се НЕсрамежливи бре, отворени, чак и нападни, колку прашина креваат околу себе... Така и некои мажи. Значи до личноста е, се сложувам.

Беај бе, какви навалентни створења има, они срамежливи биле. Не знам, ја маж да сум и некоја нападна да ми се закачи... Ја шкртам, одма. Трн оф ми е, тотално. Несвојствено е за девојка/жена, не изгледа убаво, а ефект постигнува исклучиво кај одреден тип машки. Од тие честите.
за да ти рече Дека те сака, за СЕКС и слични такви работи, повекје ние треба да напнеме! :tapp:
Мисли си. :icon_lol:

Од машките.. :) На пример, за да ти рече Дека те сака, за СЕКС и слични такви работи, повекје ние треба да напнеме! :tapp:
Толку многу не. Мене ако ме прашаш, обратно е.

Зашто така налагаат работите,зашто оние немаат меќу нозете тоа што го имаме ние...како викаат затоа сме машки нели,е сага наше е да ги опуштиме :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom