Зошто повеќето девојки чекаат машкото да им пријде?

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Не сум пријдела прва јас на машко некако глупо ми е како прво сите машки ќе помислат еве ја сака нешто и одма ќе те напраат курва или ќе одат со тебе 2-3 дена и ќе те фрлат од факт со прва си пришла и оставаш впечаток на лесна девојка.Сепак машките се тие што треба први:pos2:
Ваквите размислувања што ги имаш ти се последица од муабетите на морони. Не значи дека ако речат дека си курва и ти автоматски стануеш курва. Има девојки шо ги познаам кои можат да му го свртат паметот на секое машко, ама тие се далеку од курви. Едноставно тие се типки. :)
И веруј ми никој нормален човек не би помислил такво нешто ако девојчето се пушта прво. Јас тоа го сметам за мн симпатично. :pipi:

Не сум пријдела прва јас на машко некако глупо ми е како прво сите машки ќе помислат еве ја сака нешто и одма ќе те напраат курва или ќе одат со тебе 2-3 дена и ќе те фрлат од факт со прва си пришла и оставаш впечаток на лесна девојка.Сепак машките се тие што треба први:pos2:

Ете како самите девојки се потчинуваат, и после зошто мажите биле шовинисти.
Оти сме глупи, самите правиме да бидиме инфериорни, за после тоа мажите да бидат супериорни и да не' нарекуваат како сакаат.
Па како сакаме да не не' нарекуваат кога самите си велиме дека сме „лесни“.

Нинанајна, многу голема грешка ти е постот. Да не речам малце приглуп..
И ај кажи ја причината зошто машките се тие што треба први да пристапат.
Кај пишува така?..

Ете како самите девојки се потчинуваат, и после зошто мажите биле шовинисти.
Оти сме глупи, самите правиме да бидиме инфериорни, за после тоа мажите да бидат супериорни и да не' нарекуваат како сакаат.
Па како сакаме да не не' нарекуваат кога самите си велиме дека сме „лесни“.

Нинанајна, многу голема грешка ти е постот. Да не речам малце приглуп..
И ај кажи ја причината зошто машките се тие што треба први да пристапат.
Кај пишува така?..
Тоа го кажав од мауабети шо сум ги праела со машки само како размислуваа и ако самата некогаш сакам да пријдам нема да можам од факт што поголемиот дел од машката популација така мисли за женските исклучок на тие со не мислаат така и едно големо браво ама ретки се

не оставаш впечаток на лесна девојка оставаш впечаток на девојка која знае што сака според мене,значи ако ти се свиѓа некој типац а тој е "глупавко" и свесна си и знаеш дека никогаш нема да ти пријде ти ќе си ја прокоцкаш таа шанса и никогаш нема прва да започмеш муабет така?

Тоа го кажав од мауабети шо сум ги праела со машки само како размислуваа и ако самата некогаш сакам да пријдам нема да можам од факт што поголемиот дел од машката популација така мисли за женските исклучок на тие со не мислаат така и едно големо браво ама ретки се

А ти живееш од туѓи размислувања или живееш за да уживаш и да не ти е гајле за тоа што другите зборуваат.
Ако се чувствуваш слободна и ако не ти е срам, превземи го првиот чекор, и ќе видиш нема да се покаеш.

Јас го превзедов, и ете, имам врска од една година.:smir:

А ти живееш од туѓи размислувања или живееш за да уживаш и да не ти е гајле за тоа што другите зборуваат.
Ако се чувствуваш слободна и ако не ти е срам, превземи го првиот чекор, и ќе видиш нема да се покаеш.

Јас го превзедов, и ете, имам врска од една година.:smir:
И да надоврзам не е курва. :)

Девојките што не бираат, остануваат бирани.
Хммм ... да просецирам ... што е подобро?:pipi:

well that's nice, but as someone said once...

"u kogo e topkata, toj ja vodi igrata"
...koj ke uspee da namami, toj ke vodi vo vrskata...zasho apsolutna ednakvost ne postoi, postoi domincija vo vrskata...zatoa nema mashko zensko prioganje, ima samo pozainteresiran i po cool strana, koja sho cheka na svoeto, za prednost na start, zesho zelezoto se kove dok e vruko...:wink:

чекаат да им пријдеме оти они се дрва за таа работа :toe:

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

еееее,не си ме видел мене во акција,затоа така збориш:wink::wink::wink:

Mozebi si vo pravo,:toe: ama jas vikam barem da olesneme vo celata situacija...ako ne poveke muabet da zapocneme, nekoe dvizenje pogled i tolku:wink::pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom