Поарно да немаш фрижидер отколку да имаш а да ти го пуни жената и неа да ја пунат по штабови...Член на партија е најбитното инаку како очекуваш да работи и да ти допринесува, т.е да ти пуни фрижидер.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Поарно да немаш фрижидер отколку да имаш а да ти го пуни жената и неа да ја пунат по штабови...Член на партија е најбитното инаку како очекуваш да работи и да ти допринесува, т.е да ти пуни фрижидер.
Па не би се сложила, денешните мажи бараат еднаква партнерка, а не домаќинка како во старо време.Никој сега не се жени и очекува таа да му пуни фрижидер!
Основна работа треба да и е да му го полни желудникот и да му ги празни јајцата! А покасно и да му роди деца!
Ако мисли дека плус може да оди на работа, бујрум, ако не нека си седи домче!
Ќе речеш од што ќе живеат? Епа тука и за мажите, ако не можеш да издржуваш семејство, не се жени!
Не заебавај и ти...што ке ти е добра душа ако е жив габор да не можеш да ја бакнеш а камоли нешто друго да и правиш.Само да има добра душа, изгледот е пролазна работа и таквите се за едно кратна употреба.
Тетке не забегавај и ти во крајности. Ако те видам барем на слика како изгледаш можеби ќе можам се да ти простам.Не заебавај и ти...што ке ти е добра душа ако е жив габор да не можеш да ја бакнеш а камоли нешто друго да и правиш.
А што сум ти згрешила за да ми простиш?Тетке не забегавај и ти во крајности. Ако те видам барем на слика како изгледаш можеби ќе можам се да ти простам.
Тоа ќе ти го раскажам во живо кога ќе се видимеА што сум ти згрешила за да ми простиш?
Ахааа, на св.Никад значи.Тоа че ти го раскажам во живо кога ќе се видиме
Не е за пред сите.
Не е на Св. Никад.Ахааа, на св.Никад значи.
Раскажи ми во пп ајде.
Еее шо му се плашиш, оди види се со човекот. Вукове нема а ваљда јебати се знаш.Ахааа, на св.Никад значи.
Раскажи ми во пп ајде.
Па не баш, тоа со еднаквоста и рамноправноста не е машка агенда, напротив!Па не би се сложила, денешните мажи бараат еднаква партнерка, а не домаќинка како во старо време.
Тоа со еднаквоста е како во вицот:Па не баш, тоа со еднаквоста и рамноправноста не е машка агенда, напротив!
Вашите претходнички ја надробија таа каша, а ќе ја сркаме сите!
А мажите што сакаат еднаква партнерка немаат избор. Ако сакаш да се жениш, само тоа е на мени, узми или остави!
Шо подразбираш под еднаква партнерка?Па не би се сложила, денешните мажи бараат еднаква партнерка, а не домаќинка како во старо време.