Зошто момците не ги сакаат добрите девојки!

• Креатор на темата Креатор на темата bijons
  • Време на започнување Време на започнување
Член на партија е најбитното инаку како очекуваш да работи и да ти допринесува, т.е да ти пуни фрижидер.
Поарно да немаш фрижидер отколку да имаш а да ти го пуни жената и неа да ја пунат по штабови...

Никој сега не се жени и очекува таа да му пуни фрижидер!
Основна работа треба да и е да му го полни желудникот и да му ги празни јајцата! А покасно и да му роди деца!
Ако мисли дека плус може да оди на работа, бујрум, ако не нека си седи домче!
Ќе речеш од што ќе живеат? Епа тука и за мажите, ако не можеш да издржуваш семејство, не се жени!
Па не би се сложила, денешните мажи бараат еднаква партнерка, а не домаќинка како во старо време.

Само да има добра душа, изгледот е пролазна работа и таквите се за едно кратна употреба.

Само да има добра душа, изгледот е пролазна работа и таквите се за едно кратна употреба.
Не заебавај и ти...што ке ти е добра душа ако е жив габор да не можеш да ја бакнеш а камоли нешто друго да и правиш.

Не заебавај и ти...што ке ти е добра душа ако е жив габор да не можеш да ја бакнеш а камоли нешто друго да и правиш.
Тетке не забегавај и ти во крајности. Ако те видам барем на слика како изгледаш можеби ќе можам се да ти простам.

Последно уредено:
Мене ме интересира дали теткиве се мажени или се сите слободни.
За очајната знам дека е мажена кажа дека си гледала на кафе и видела дека мажи ја изневерува во Германија,па плачеше по темиве.
За другиве не се знае ништо.

Па не би се сложила, денешните мажи бараат еднаква партнерка, а не домаќинка како во старо време.
Па не баш, тоа со еднаквоста и рамноправноста не е машка агенда, напротив!
Вашите претходнички ја надробија таа каша, а ќе ја сркаме сите!
А мажите што сакаат еднаква партнерка немаат избор. Ако сакаш да се жениш, само тоа е на мени, узми или остави!

Па не баш, тоа со еднаквоста и рамноправноста не е машка агенда, напротив!
Вашите претходнички ја надробија таа каша, а ќе ја сркаме сите!
А мажите што сакаат еднаква партнерка немаат избор. Ако сакаш да се жениш, само тоа е на мени, узми или остави!
Тоа со еднаквоста е како во вицот:
-Тате, тате, мене ми се жени, сакам да се женам.
Откако го ожениле, после некој месец рекол - Тате, абе мене не ми се женело ами ми се ебело...
Да не се лажеме, на оваа дуња нема човек кој сака да работи, сите работат од што мораат, освен масерот на одбојкарите.
Така и жените, работат од што мораат и нема посреќна од онаа чиј маж заработува убави пари па таа немора да работи или работи на некоја лесна работа ради дружење и излегување од дома, без стрес и императив колку ке заработи....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom