Зошто момците не ги сакаат добрите девојки!

• Креатор на темата Креатор на темата bijons
  • Време на започнување Време на започнување
Има вистина у тоа има нема хемија, не е џабе речено.
Околу мајсторство не спорам!
...пак не се сложувам, хемијата може да биде моментална, но не е постојана, а и мајсторството не помага секогаш, а знаеш зошто? :pipi: ај да прочитам твое мислење!

...пак не се сложувам, хемијата може да биде моментална, но не е постојана, а и мајсторството не помага секогаш, а знаеш зошто? :pipi: ај да прочитам твое мислење!
Хемија или има или нема, нема моментална! Тоа можат да бидат моментални состојби, типа загореност, алкохол...јас имав во предвид подолг период.
Мајсторство некако грубо испадна, како професија.
Повеќе би рекол допаѓање плус доверба, е добитна комбинација. Мајсторството е нешто што сакаш заедно да го градиш со чупето. Да не ти се бапне учено, разбираш :)

Под добри жени, според мене се подразбира комуникацијата и почитта кон партнерот,
...се прифаќа,
однесувањето спрема семејството и најблиските...
...ако мислиш кон нејзината страна семејство и најблиски се сложувам, значи е добро воспитана и има емпатија, но ако мислиш од твоја страна, таа се омажи за тебе не за твоите роднини и таа ако е добра девојка во многу работи нема да се сложува со твоите на пример ако те разгалиле, ти опростуваат грешки ќе се бори да бидеш нејзин и да ,,те поправи" и така треба, тука мора да има почит и разбирање од твоите дека вие сте веќе самостални и не треба да речат ,,ете не не' почитува не седат со нас цел ден" !

Последно уредено:
Хемија или има или нема, нема моментална! Тоа можат да бидат моментални состојби, типа загореност, алкохол...јас имав во предвид подолг период.
Мајсторство некако грубо испадна, како професија.
Повеќе би рекол допаѓање плус доверба, е добитна комбинација. Мајсторството е нешто што сакаш заедно да го градиш со чупето. Да не ти се бапне учено, разбираш :)
...тајната е во разноликоста, немонотоност и неповторување на ниеден ден да биде ист, ти колку сакаш имај хемија или се учите со чупето камасутра па мислиш ќе ти биде интересно, монотоноста и повторувањето секој ден исто па исто ќе преовладува и ќе склапне сето тоа, добрата девојка треба да знае да го направи денот различен од претходниот, па дури понекогаш да изненадува најчесто во сексот и во готвењето и нормално понекогаш оправдано да каже - НЕ!

...тајната е во разноликоста, немонотоност и неповторување на ниеден ден да биде ист, ти колку сакаш имај хемија или се учите со чупето камасутра па мислиш ќе ти биде интересно, монотоноста и повторувањето секој ден исто па исто ќе преовладува и ќе склапне сето тоа, добрата девојка треба да знае да го направи денот различен од претходниот, па дури понекогаш да изненадува најчесто во сексот и во готвењето и нормално понекогаш оправдано да каже - НЕ!
Туф колку си далеку, бреееј.
Ние со афежето 20 години скоро исти муабети, на исто место летување, ретко нешто да смениме. Па и сексот ни е скоро во иста поза( болат коски :) ) па не приметувам дека сме изгубиле од хемија!
Деновите сами се прават различни, ако им дозволиш!

Туф колку си далеку, бреееј.
Ние со афежето 20 години скоро исти муабети, на исто место летување, ретко нешто да смениме. Па и сексот ни е скоро во иста поза( болат коски :) ) па не приметувам дека сме изгубиле од хемија!
Деновите сами се прават различни, ако им дозволиш!
...а бе fennelche, пишуваме за младиве момци зш сакаат или не сакаат добри девојки и пишува секој какви критериуми им се важни за ,,добра д е в о ј к а" , а не за ж е н а и брачни состојби на возрасни. :D

...а бе fennelche, пишуваме за младиве момци зш сакаат или не сакаат добри девојки и пишува секој какви критериуми им се важни за ,,добра д е в о ј к а" , а не за ж е н а и брачни состојби на возрасни. :D
Дејче, јас им пишувам исто, само ти си тераш агенда!
Им кажав, ако има хемија и разбирање, се' бива и долго трае! Ако нема, и пет машни нека знае да врзе, не а бива!
Разбра?

Дејче, јас им пишувам исто, само ти си тераш агенда!
Им кажав, ако има хемија и разбирање, се' бива и долго трае! Ако нема, и пет машни нека знае да врзе, не а бива!
Разбра?
...не :ROFLMAO: , кај тебе е веќе навика не е хемија, а разбирањето е само да не се замерувате на возрасни години.

Ок,
Не за џабе чоекот трчал нагоре по реката да ја бара жена му која паднала во неа!

Мислам на тоа да заработува, да е независна.
Ти кажа fennel нема такво нешто како независност.Која е таа независност ако во петок ти кажат дека мора да бидиш на работа во сабота?По текстилниве фабрики место 8 работат по 10 сати.Тоа ли е независност?Друго секој шо влегол во брак потпишал дека ја губи независноста.И јас како маж сум во брак и неможам да бидам независен.Мора да се грижам за фамилијата.Така да ако сакаш да бидиш независна не влегувај во брак.Нема потреба да страдаат децата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom