Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дефинитивно треба да се дозволи и младите да можат да се замешат малце повеке во политиката на државава едноставно со СВОЈА ПАРТИЈА НА МЛАДИ:star:Acid напиша:Кој молчи?
Редовно им пцујам се живо на властите, таму кај што работите се срање (а речиси се е срање), но пред друштвото. Кажи ми ти, како поинаку треба да постапам за некој да го чуе мојот глас? Да одам и да се дерам пред Собрание?
Да, така ќе ме чујат, ама освен вожња до полициска (Беко) и можеби едно ќотече, што друго ќе добијам?
Не е во младите, не е ни до старите. До оние главучи на власт е. Ако не си на власт, ќе го пиеш. Затоа city, не се фокусирај на младите кои се апсолутно беспомошни во оваа ситуација - туку фокусирај се на власта.
Acid напиша:Кој молчи?
Редовно им пцујам се живо на властите, таму кај што работите се срање (а речиси се е срање), но пред друштвото. Кажи ми ти, како поинаку треба да постапам за некој да го чуе мојот глас? Да одам и да се дерам пред Собрание?
Да, така ќе ме чујат, ама освен вожња до полициска (Беко) и можеби едно ќотече, што друго ќе добијам?
Не е во младите, не е ни до старите. До оние главучи на власт е. Ако не си на власт, ќе го пиеш. Затоа city, не се фокусирај на младите кои се апсолутно беспомошни во оваа ситуација - туку фокусирај се на власта.
Не се бунат во рамките на школото па професорот нема да им стави 5-ка.Се праи муабет за бунење на државно ниво!KaiTekk напиша:младите се пасивни бидејќи се плашат во случај да се бунат ако на пример учат може да се соочат со конфликти со нивните професори. Или пак можеби им е страв од државата. Тоа е главната причина зошто младите се молчат.
Acid напиша:Кој молчи?