Зошто луѓето ги кријат своите години?

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Не сум лажела, нема зошто да лажам, иако многу луѓе ме прават постара :(
Луѓето си ги кријат годините од корист или пак дека не сакаат да се соочат со нив.

Да бе у средно копиљаци за да влезеш у дискотека...ќе речеш 18 имаш а уствари 15..ахх колку пати ме немаат пуштено...шајзе лизе...
А иначе вака за лично..не...немам потреба....=)))
Лажат само од корист....

Години криење кај младиве единствено за влез во дискотека негде нешто такво сум забележал, а некој од друга причина да го прави тоа сеуште не сум начекал.

Никогаш не сум ги криела своите години и не се срамам да кажам колку имам.
Само еднаш бев принудена да излажам во врска со мојата возраст со цел да ја извадам братучетка ми од каша.Излажала таму некој си нејзин дечко дека сум 2ра година средно па ај и јас лажев :uvo: али на крај вистината си дојде на виделина и сега ми е мн поубаво..да си се пофалам!:pipi:
:pos2:

Никогаш не сум излажала за години...немало потреба, дури и денес со гордост ќе си кажам мило ми е што си полнам 20че :pos2::pos2:

Зошто им е стравввв:nesvest:

Мислам дека луѓето (најчесто девојките лажат) за годините со цел да испаднат помлади/постари за да можат да си фатат дечко ...(истото важи и за машките)

А иначе јас лично немам лажено за годините и не ни планирам ... сепак ниту се срамам од нив ниту ќе се срамам =)

на фаца изгледам како повозрасна и кога ке кажам колку ги имам навистина мислат дека ги правам будали :) а од цело друштво сум убедливо помала...и имам лажено неколку пати кога сум заебавала некој поголем демек и јас поголема и сеа се најдовме сродни души :pos:

devojkite sto me gledaat i mislaat deka imam okolu 25g. ama ja kazuvam poveke e
i mislam deka ne treba da lazat godinite a najcesto devojkite,a jas kazuvam vistina
zasto odminati godini e simbol na zrelost

па сеа вака
децата од 8 до 14 кажувааат година повеќе///
од 15 до 26-27 кажуваат точно...
и од 28... горе се движи од година до 3 гогини по малце лол

јас не сум лажел но мислеле дека лажам оти покажубам нешто како 18 а имам 16 :toe:

За младите да ебат стари глупаци, а старите да ебат млади глупачки.
За младите да ебат стари глупачки, а старите да ебам млади глупаци.

Koj gi krie neka kaze zosto? Jas ne gi krijam rodjen sum 9 meseca posle sex at first night poso toa bilo u moda promuskuitet znaes ona hipi sranje, znaci ticuci devesto 70 ta bas na 5 oktobar znacaen datum a plus ja se sekavam na 3 prethodni zivoti taka da ukupo iam poveke od 100 g poso ovie uste traat i ne moze da se izracuna.

Да ги кријам, барем на фирумов, а на други места не!

Ма не ги крију ни туја ни нигде, тија су, ма да изглеам неколко године помладолико у фацу и у понашање
Ви ар д јут оф д нејшн

Ако ги крију ке забраву куде сам ги скрија и не ќе можу да ги најду

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom