P
PewDiePie
Гостин
Ауууу не се слагам. Баш кога ќе се постигне љубов сексот станува почест,поубав и се постабилна врската станува .
Ама добро различни типови постојат.
Максимално се слагам со постов.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ауууу не се слагам. Баш кога ќе се постигне љубов сексот станува почест,поубав и се постабилна врската станува .
Ама добро различни типови постојат.
Јас мислам,не сигурна сум дека си во грешка.јас па мислам дека ја снемува љубовта од кога ќе дојде сексот, можеби грешам.
scientists have determined that the changes to body chemistry which causes people to find new partners sexually attractive lasts, at most, two years. At that point, couples shift into a "stable relationship" period, and other hormones dominate.
Hormones called neutrophins were present in much greater quantities in the blood of those in the early stages of a relationship.
This changed in those who had been in a relationship between one and two years; the "lust molecule" neutrophins were replaced by oxytocin, the so-called "cuddle hormone".
Some researchers were concerned that people might feel obligated to take hormone supplements in order to re-experience the initial rush of lust.
ми го зема зборотПочесто е кога ќе постигнеш секс, да ја снема љубовта.
Ха-ха. Јас познавам луѓе шти не љубат никого, ама сакат да имаат секс со многу личности -.-Што си има врска сексот со љубовта??? хахахха се зезам.... Нешто навистина не е во ред ако со зголемување на љубовните чуства кон некого се намалува сексуалната привлечност. Ако чуствуваш љубов кон некого сакаш и да водиш љубов со таа личност. Толку е едноставно, нели?