Зошто кога ќе постигнеш љубов, пополека го снемува сексот?

• Креатор на темата Креатор на темата Yo Blow
  • Време на започнување Време на започнување
Значи не ни имало љубов.

Вистината која што многу мажи (меѓу кои бев и јас долго време) одбиваат да ја прифатат:

Кога се обидуваш да добиеш ПРИВРЗАНОСТ пред СЕКС, у суштина го помешуваш редоследот на работите. Приврзаноста од една жена ја добиваш само откако ќе ја издупиш. Освен ако не станува збор за мајка ти.

Тој идиотот што се иживљава со неа во кревет исто така ќе се гали со нејзе. Ќе идат во кино попосле. И на него ќе му дава слатки мали бакнежи и ќе се понаша као мало девојче околу него. Подоцна тој ќе и сврши у фаца...

Како контраст на ова, "заљубениот", од друга страна, сеуште се обидува да создаде совршена прилика да ја залапа. Но не затоа што е напален, него затоа што мисли дека ако ја залапа тоа би значело дека таа го сака.

У суштина заљубениот повеќе сака да се дави во нејзината "женствена енергија" отколку да и свршува по фаца. Тој дозвољава на неговиот копнеж по женско внимание и приврзаност да ја надминат неговата потреба по blowjob.

Кога е заљубен, дечкото сеуште го дрка цело време, само не на нејзе. Тој веќе не ја гледа неа како секс фигура. Но во реалноста за да ја добие нејзината љубов, тој првин треба да ја издупи, а за да дојде до секс, треба првин да биде напален по нејзе. Ете го проблемот.

Тој си мисли дека затоа што ја видел нејзината "женствена лепота" тогаш таа не би уживала во врзување, плескање, прљави муабети, животински секс. Не ја гледа веќе во такво светло. Затоа што кога би ја гледал така, тогаш ќе добива страшна куродрвка секад кога она е околу него.

Дури откако ќе имате секс, можеш да почнеш да уживаш во нејзиниот женствен дух и приврзаност колку ти душа сака. И тоа од многу по машка положба.

Значи сума сумарум, додека стварно не сакаш да ја издупиш онака здраво, никад нема вистински да ја имаш.

Зашто стануваш лигуш опиен од таа љубов забораваш што било во таа врска.Ниедна жена не сака лигуш,таа бара маж кој добро оркестрира и диригира со нејзините емоции и реалност.А кога таа ти е слабост е тогаш може да те диригира како сака таа и тука е проблемот.Таа е командантот и ти си лигушот нејзин хаха.

ljubov bez sex ., ta toa se dvete strani na edna parichka., ., i dvete raboti se pravoproporcionalni i kvalitativno i kvantitativno., shto ke reche ., shto podolgo trae ljubovta i sexot e pointenziven., barem moite skoro 30 g brak go pokazhuva toa

Сериозно ова?
Јас знам за долга врска па да снема секс, ама да се љубите као длабоко и посветено, дефинитивно ќе има секс и тоа многу секс, на кревет, на под, на скали, во кујна, во туш, на плажа, на машината за перење ... ја сфаќаме идејата, да не елаборирам.

nema tuka kao ili posveteno., se shto napishav e vistina., ., ljubov bez sex i sex bez ljubov e chisto machenie i za dvajcata partneri ., no pri dolga vrska nepa potreba od zboruvanje ., samo ochite zboruvaat., i se raboti kako rolex., ednostavno dve tela edna dusha., :coffee:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom