Зошто Јове_бт е тргнат од функцијата модератор?!

• Креатор на темата Креатор на темата Nemiseverue
  • Време на започнување Време на започнување

Како се чувствувате поради тргањето на Јове_бт од функцијата модератор?

• Одлично, така и му требаше поради недоличното однесување

Гласови: 12 25,0%
  • Веќе ништо не е исто без него :(

Гласови: 18 37,5%
  • Кој е па тој Јове бт?

Гласови: 18 37,5%

• Вкупно гласачи
    48
Статус
Затворена за нови мислења.
:D

Отидов до Орка да купам шешир, има голем попуст. Ок, можеби и нешто друго ќе си зеам, патичиња гледам има ефтини. Него... ЌЕ СЕ ВРАТАМ ЈАС со авион и ќе ја бакнам земјата. И ќе станам претседател. И модератор! Кајгана, е не!!!

Не се кревај, да не се приземјиш, приземјено, онака, силно. Кренато суштество, до немајкаде, вејче немом да те глеам. Ме утепа пер. АМАН !

:D

Отидов до Орка да купам шешир, има голем попуст. Ок, можеби и нешто друго ќе си зеам, патичиња гледам има ефтини. Него... ЌЕ СЕ ВРАТАМ ЈАС со авион и ќе ја бакнам земјата. И ќе станам претседател. И модератор! Кајгана, е не!!!

Крцкај си брат

:tv: ,, Кајгана 1 сезона "

Gta 4 му е мајката :)
Помалце и пес

Сега колку поубав ми е аватарот, го личи. :icon_cool

A ko mu e!

zasluzi da bide trgnat bidejki jas nikogas ne gi sfakjav negovite postovi bidejki zasluzi. bidejki stvarno ne e za moderator. i kone4no uzivam koga podni kot negov ne gledam da pise moderator poz

едит: пишувало, ама грешка на Јове е тоа.

Одличен си беше Јове бе башка се потпишав на петицијата
Thank you for signing the petition: Jove_BT za Pretsedatel :helou:

Треба можеби повеќе од една недела додека системот го регистрира како отпишан. :wink: Така мислам дека беше...

дај бре нешто побрзо :baeh: тоа му е доволно време за да ги банира и казни пола членови ...:nesvest:

edit: искрено гледано нема ни смисла за хумор

а не ми е јасно зошто администраторите не ја затворат темата..да беше од некој друг одма канта ќе беше.....абе лижи газој сите....

а не ми е јасно зошто администраторите не ја затворат темата..да беше од некој друг одма канта ќе беше.....абе лижи газој сите....

Затоа шо ќе се затвори коа најмлаку 23 членови ќе напишат. И после тоа автоматски се затвара сама. Програмот ќе прочита 23 мислења каде момчиња и девојчиња како тебе ќе го побараат тоа, и сам ќе стави клуч. :helou:

Јове, мор, многу луѓе те сакаат, Дивајн ми вика дека се кае шо те тргнале. Ама ја не попуштам, и тоа по цена на комплетната репутација :) :violent1:

Јове, мор, многу луѓе те сакаат, Дивајн ми вика дека се кае шо те тргнале. Ама ја не попуштам, и тоа по цена на комплетната репутација :) :violent1
Мене па ми призна дека таа се кае што го тргнала јове и го дала последниот решавачки глас :(

Леле каква дискусија, невидена катастрофа...темава ќе достигне голем број на страници...леле па што велите, некого тргнале од модератор....туф туф, голема работа

Леле каква дискусија, невидена катастрофа...темава ќе достигне голем број на страници...леле па што велите, некого тргнале од модератор....туф туф, голема работа

A ne , mala e ..:helou:

Затоа шо ќе се затвори коа најмлаку 23 членови ќе напишат. И после тоа автоматски се затвара сама. Програмот ќе прочита 23 мислења каде момчиња и девојчиња како тебе ќе го побараат тоа, и сам ќе стави клуч. :helou:

Јове, мор, многу луѓе те сакаат, Дивајн ми вика дека се кае шо те тргнале. Ама ја не попуштам, и тоа по цена на комплетната репутација :) :violent1:

си се јави ...лижалчето наше...кутриот ти сигурно се радваш сега а?:tapp:оф оф уште снег да врнеше сега....мх мх

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom