\m/arko
A place where the beer flows like wine...
- Член од
- 15 јануари 2008
- Мислења
- 6.357
- Поени од реакции
- 790
- Локација
- Behind you...
- Веб-сајт
- www.babati.gov.babala.mk
We lost Jove
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не дека ми е битно шо некој по име Јове_Бт е тргнат од функција модератор,шо се однесуе до мене,може да го тргнат и од функција живо суштество и ич око нема да ми трепне.
Ме нервираше доека беше модератор,ме нервира и сега.Сеедно.
Али,некако многу лицемерие.
Доека беше модератор,имав чувство дека сите се однесуваа многу фино со него,да не речам-му лижеа г`з.
И сеа наеднаш,сите почнаа да го мразат и да зборуат колку му е заслужено тоа што веќе не е модератор(демек,арно му се стори).
И зошто така?
Значи,он бил добар доека сите имале бенефиции од тоа.
Дволичност,стварно.
Makes you think,дали пријателствата создадени на форум се вистински.
И на крај,не е ни прв ни последен што е симнат од местото модератор,и стварно не ми е јасно зошто толкава фама околу тоа.

си беше во ред чоеко иако првата репутација ми беше од него црвена...но со право...Ти дал црвено и одма со право???како прво...не треба да си го мешате приватното меѓу вас со Пелистер и Вардар и Јувентус и Интер и не знам шо...ако чоеко си имал довлно постови..доволна посветеност,заинтересираност на форумов....не гледам причина да биди тргнат...а тие шо лижеле г'зој се гледа кој се....тие шо лечат комплекси сега и шо се потсмеваат......си беше во ред чоеко иако првата репутација ми беше од него црвена...но со право...
Ти дал црвено и одма со право???
Како можеш да речеш: СО право.....
Незнам до кога ќе го правдате Јове. Тоа што тој го правеше беше против сите... не само против тебе
Ти дал црвено и одма со право???
Како можеш да речеш: СО право.....
Незнам до кога ќе го правдате Јове. Тоа што тој го правеше беше против сите... не само против тебе

ftopic:Минато свршено...Први другари со Димитар а овој тука пишува против него,смрди дури до Велес на очај. Поздрав и се најубаво.
ту ама си..не издавај..да видевме до кај ќе идат..луџето над нас..модератори и админи..:pos2::pos2:Со самото тоа што пишувам на темава паѓам на глупата финта кои очигледно не ја знаат сите, а тоа е дека ова е само намештајка. Голем к.р ако го тргнале од модератор. И шо сеа? Први другари со Димитар а овој тука пишува против него,смрди дури до Велес на очај. Поздрав и се најубаво.
така ти е..звучи ко да си го расплакал..страм да ти е :kesa:И мене ми даде црвенко![]()
![]()