Зошто Јове_бт е тргнат од функцијата модератор?!

• Креатор на темата Креатор на темата Nemiseverue
  • Време на започнување Време на започнување

Како се чувствувате поради тргањето на Јове_бт од функцијата модератор?

• Одлично, така и му требаше поради недоличното однесување

Гласови: 12 25,0%
  • Веќе ништо не е исто без него :(

Гласови: 18 37,5%
  • Кој е па тој Јове бт?

Гласови: 18 37,5%

• Вкупно гласачи
    48
Статус
Затворена за нови мислења.
Не дека ми е битно шо некој по име Јове_Бт е тргнат од функција модератор,шо се однесуе до мене,може да го тргнат и од функција живо суштество и ич око нема да ми трепне.
Ме нервираше доека беше модератор,ме нервира и сега.Сеедно.
Али,некако многу лицемерие.
Доека беше модератор,имав чувство дека сите се однесуваа многу фино со него,да не речам-му лижеа г`з.
И сеа наеднаш,сите почнаа да го мразат и да зборуат колку му е заслужено тоа што веќе не е модератор(демек,арно му се стори).
И зошто така?
Значи,он бил добар доека сите имале бенефиции од тоа.
Дволичност,стварно.
Makes you think,дали пријателствата создадени на форум се вистински.:(
И на крај,не е ни прв ни последен што е симнат од местото модератор,и стварно не ми е јасно зошто толкава фама околу тоа.

И после Виктор ќе ми рече форумов не си ја губи функцијата! Викторе извини ама мај еес!! Има ли тема која што не се сведува на сеир?! Ациде риид мај потпис! :back:
ЊТФ?? :nesvest: Фебјулус најубо рече! :helou:
Јове не ми значи ништо во животов ама без разлика што ви згрешил, нема потреба на ваков начин да си ги лечите комплексите. :smir:

Јове гарант има смувано некоја женска на тие од администрацијата :pos2:

како прво...не треба да си го мешате приватното меѓу вас со Пелистер и Вардар и Јувентус и Интер и не знам шо...ако чоеко си имал довлно постови..доволна посветеност,заинтересираност на форумов....не гледам причина да биди тргнат...а тие шо лижеле г'зој се гледа кој се....тие шо лечат комплекси сега и шо се потсмеваат......:tapp::tapp: си беше во ред чоеко иако првата репутација ми беше од него црвена...но со право...

како прво...не треба да си го мешате приватното меѓу вас со Пелистер и Вардар и Јувентус и Интер и не знам шо...ако чоеко си имал довлно постови..доволна посветеност,заинтересираност на форумов....не гледам причина да биди тргнат...а тие шо лижеле г'зој се гледа кој се....тие шо лечат комплекси сега и шо се потсмеваат......:tapp::tapp: си беше во ред чоеко иако првата репутација ми беше од него црвена...но со право...
Ти дал црвено и одма со право???

Како можеш да речеш: СО право.....

Незнам до кога ќе го правдате Јове. Тоа што тој го правеше беше против сите... не само против тебе

Незнам до кога ќе го правдате Јове. Тоа што тој го правеше беше против сите... не само против тебе

а како да речам?? да се правдам дека не е така?? црвеното беше за офтопици...а и така беше јас како на мсн си правев тука мајтапи...и шо треба да речам?????си ги признавам грешките во ред?? и не беше против мене ни против никој..си беше малце строг...за да се воведи ред нормално..и за тоа беше модератор..и ако не па сите се пазевте шо пишите и како пишите..имаше ред...

Така тој беше против сите. И против мене и против Пандев.
Како може да е против Пандев :tapp:

f_untitleddddm_109687a.png

Нека си ги сноси сега последиците за своето недолично однесување.
Така не треба да се однесува модератор!

Уааааааааа ИНТЕР! :bip:

:oftopic:
Воедно ве замолувам да ја потпишете петицијава
ПЕТИЦИЈА
(темава најсоодветна ми изгледа за тоа)

Јове вратисеплис.

Иначе добар беше Јове бе незнам зш така се случи. Сочуство до фамилијата и до цела Битола во вакви тешки моменти.

п.с вардар sucks .!.

Со самото тоа што пишувам на темава паѓам на глупата финта кои очигледно не ја знаат сите, а тоа е дека ова е само намештајка. Голем к.р ако го тргнале од модератор. И шо сеа? Први другари со Димитар а овој тука пишува против него,смрди дури до Велес на очај. Поздрав и се најубаво.

Со самото тоа што пишувам на темава паѓам на глупата финта кои очигледно не ја знаат сите, а тоа е дека ова е само намештајка. Голем к.р ако го тргнале од модератор. И шо сеа? Први другари со Димитар а овој тука пишува против него,смрди дури до Велес на очај. Поздрав и се најубаво.
ту ама си..не издавај..да видевме до кај ќе идат..луџето над нас..модератори и админи..:pos2::pos2:

кој го ебе нека брка..докурца ова,цел фан клуб Интер Модератори па се курчат па глумат па некои опомени на висок стил,све да ги деградирате ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom