Зошто Јове_бт е тргнат од функцијата модератор?!

• Креатор на темата Креатор на темата Nemiseverue
  • Време на започнување Време на започнување

Како се чувствувате поради тргањето на Јове_бт од функцијата модератор?

• Одлично, така и му требаше поради недоличното однесување

Гласови: 12 25,0%
  • Веќе ништо не е исто без него :(

Гласови: 18 37,5%
  • Кој е па тој Јове бт?

Гласови: 18 37,5%

• Вкупно гласачи
    48
Статус
Затворена за нови мислења.
Може едно прашање?
Зошто се толерираат модератори како @ада шринкот која брише постови како да е платена за тоа?
Најмалце 20 постови ми има избришано.
Баш ми е гаље што брише нека си лечи фрустрации немам проблем али проблемот е што брише без мерка тоест што ќе и текне.
Не може ова да се толерира.
А и сметам дека има многу поспособни луѓе кои би можеле да го контролираат тој подфорум.

Regards.

колку типов сака да биде интересен уффф

жалам шо не мојш ко мене:tapp::tapp: а немој да му се лижиш и ти по толку...ке ти се излити јазикот....:tapp::tapp:ако немаш шо да кажиш кути си...

Aбе мене лично ми нема ни бришено ни згрешено ама ѕирнете го потписот на Феномен и ќе видите зашто е тргнат :)

Во голема депресија сум откако го тргнаа од модератор.
Ве молам вратете го,без Јове не е исто.Ако треба ќе појдам до Битола по снегов само за он пак да биде модератор.
Ако треба и пешки ќе одам...
Мене еднаш и зеленко ми даде,знаете колку бев среќна!?!?

Јове кам бек...
Лив јове алоунннн

жалам шо не мојш ко мене:tapp::tapp: а немој да му се лижиш и ти по толку...ке ти се излити јазикот....:tapp::tapp:ако немаш шо да кажиш кути си...
незнам од каде виде дека лижам гз..не сум запознаен со ситуацијата и нема да коментирам..а очигледно е дека те лажат дека имаш смисла за хумор.Добро не ја барам кривицата во тебе сепак криви се тие што те лажат

Пак ми дал црвено, за претходниот пост, абсолутно си во право : )

незнам од каде виде дека лижам гз..не сум запознаен со ситуацијата и нема да коментирам..а очигледно е дека те лажат дека имаш смисла за хумор.Добро не ја барам кривицата во тебе сепак криви се тие што те лажат

ти само уживај,ќути си и ќе бидиш најинтересен не ме гледај мене..:tapp:

Ве молам вратете го,без Јове не е исто.Ако треба ќе појдам до Битола по снегов само за он пак да биде модератор.

Јове кам бек...
Лив јове алоунннн

Mene ovoj post me butna vo depresija ..

Јове кам бек...
Лив јове алоунннн

Почекај уште некој ден, можи ќе дојди Скопје тој. Нема да мораш да се мачиш да талкаш по снегот :baeh:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom