Зошто Јове_бт е тргнат од функцијата модератор?!

• Креатор на темата Креатор на темата Nemiseverue
  • Време на започнување Време на започнување

Како се чувствувате поради тргањето на Јове_бт од функцијата модератор?

• Одлично, така и му требаше поради недоличното однесување

Гласови: 12 25,0%
  • Веќе ништо не е исто без него :(

Гласови: 18 37,5%
  • Кој е па тој Јове бт?

Гласови: 18 37,5%

• Вкупно гласачи
    48
Статус
Затворена за нови мислења.
Почекај уште некој ден, можи ќе дојди Скопје тој. Нема да мораш да се мачиш да талкаш по снегот :baeh:
Не е тоа финтата,ако дое он може нема да го стаат модератор...:(

Не е тоа финтата,ако дое он може нема да го стаат модератор...:(

Според мене така има појќе шанси. Ќе ги собери симпатизерите од Скопје и Скопско (ако воопшто има некој друг освен ти :pipi:), и ќе организирате протести, ќе блокирате улици, и се' со една цел, Јовче пак да биде модератор :pos2:

Според мене така има појќе шанси. Ќе ги собери симпатизерите од Скопје и Скопско (ако воопшто има некој друг освен ти :pipi:), и ќе организирате протести, ќе блокирате улици, и се' со една цел, Јовче пак да биде модератор :pos2:
И тоа шо викаш.Не ми текна мене!
Јове дојди си во Скопје!
Има админ да станеш!

Не го знам човекот ама сигурно знам како се чувствува во овој момент, а тоа не е добро, и сигурно не заслужува вакви солени коментари.Е сега пошто не знам зошто е деградиран од таа функција не можам повеќе да коментирам.

Не го знам човекот ама сигурно знам како се чувствува во овој момент, а тоа не е добро, и сигурно не заслужува вакви солени коментари.Е сега пошто не знам зошто е деградиран од таа функција не можам повеќе да коментирам.

Деградиран е затоа што си заслужил :baeh:

мене ми е општо кажано- сеедно... нишо лошо не ми напраил, нишо добро не ми напраил.. го сметав за супер чоече ( го сметам сеуште) без разлика на тоа шо од икс причини е тргнат од функцијата модератор... па искрено да ви кажам и не е тоа некоја голема функција... тоа е само фалење и бришење на постови ( а, да и влевање на стравопочит во другите членови на форумот) . А, да ке заборавев да напоменам дека е многу глупаво тоа што одкако го отстранија од оваа функција сите се нафрливте со грди коментари, а незнаете што ке донесе времето... може пак да биде модератор и сите да ве пое*а:nenene:

А да му се фатите сите што го мразите за *** може?

Да не ви ја зеде душата случајно...?

И што има врска ако го смениле....едноставно го смениле и што е сега...Ќе го пцуеме а?

Дегени упм:drk:

Добро, плачевте, ругавте, жалевте по Јове. Ајде сега да смислиме како да го вратиме назад. :pipi:

f_untitled107m_4b2806f.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom