- Член од
- 13 септември 2007
- Мислења
- 5.787
- Поени од реакции
- 4.039
Не е тоа финтата,ако дое он може нема да го стаат модератор...Почекај уште некој ден, можи ќе дојди Скопје тој. Нема да мораш да се мачиш да талкаш по снегот :baeh:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е тоа финтата,ако дое он може нема да го стаат модератор...Почекај уште некој ден, можи ќе дојди Скопје тој. Нема да мораш да се мачиш да талкаш по снегот :baeh:

Не е тоа финтата,ако дое он може нема да го стаат модератор...![]()
), и ќе организирате протести, ќе блокирате улици, и се' со една цел, Јовче пак да биде модератор :pos2:И тоа шо викаш.Не ми текна мене!Според мене така има појќе шанси. Ќе ги собери симпатизерите од Скопје и Скопско (ако воопшто има некој друг освен ти), и ќе организирате протести, ќе блокирате улици, и се' со една цел, Јовче пак да биде модератор :pos2:
И тоа шо викаш.Не ми текна мене!
Јове дојди си во Скопје!
Има админ да станеш!

Не го знам човекот ама сигурно знам како се чувствува во овој момент, а тоа не е добро, и сигурно не заслужува вакви солени коментари.Е сега пошто не знам зошто е деградиран од таа функција не можам повеќе да коментирам.
Ајде кога веќе е јавна темава можам и да прашам, со што заслужил?Деградиран е затоа што си заслужил :baeh:
Чекајте бе луѓе ќори сте нешто или мртви озбилни?