Зошто Јове_бт е тргнат од функцијата модератор?!

• Креатор на темата Креатор на темата Nemiseverue
  • Време на започнување Време на започнување

Како се чувствувате поради тргањето на Јове_бт од функцијата модератор?

• Одлично, така и му требаше поради недоличното однесување

Гласови: 12 25,0%
  • Веќе ништо не е исто без него :(

Гласови: 18 37,5%
  • Кој е па тој Јове бт?

Гласови: 18 37,5%

• Вкупно гласачи
    48
Статус
Затворена за нови мислења.
пффф не фала...поише ни се исплати ние две сами...преку улица сме си..
кој знае кој сеир ни го акаат од вчера уште ..аман страмота е...офтопикираме..леле
Ај агри...
Tipster сепак ќе те барам за вештачко дишење ако има потреба :wub:

Леле де4ки, стварно?
Алелуја! Си заслужи копилено битолско!

Абе многу неправди иам истрпено од тој човек, немате појма...

Еднаш бевме „Ловец“ на пијанка и карши мене седна. Јас фина, се трудам, викам ај модератор е, подобро да си задржам добри односи... А тоа говедоно ко шо има нога шес метра, абе ме уби од клоцање подмаса!
Викам, ај на негова територија сме, ќе преќутам, Скопје нека ми дојде да клоца...

После па, на онаа темата со интервјуата...
Ќе ме интервјуирал. Ај викам, арно. Сакал чоекот да се испроба во новинарските води. „Ми треба за на Ексклузив да се пријавам“, ми вика. Арно викам, да му поможам на човеков ако му треба.
А он, копиле бе, копиле! Цело интервју намештаљка. Се што пишав преправил, па тука некои теста сум удирала од маса, па homemade sextape сум имала, па дека сум голтала, па не знам што... Абе на крај си додал некоја порака за мари4ето, ме скара со девојчето, педер бе педер.

Од тогаш многу ми опадна репутацијата на форумот... Јес да сите сакаат девојки што голтаат, ама секстејп бе?!
И пак не го примија у Ексклузив, така му е бе, ако му е!

За крај, треба да се земе предвид дека Јове_БТ ужасно ги мразеше Скопјани. Расист бе, расист.
Ај шо го набеди келнерот од „Ловец“ посебен есап со поскапи цени да ни даде за да не изгори.
Ама постов бе?! Све ние Скопјани сме плачипичкосувале, све ние нежни, све сме се бунеле... А Битолчани поасални џанам.

Мислам дека дадов доволно аргументи зошто на Јован Битолски заслужено му беше одземена модераторската функција.

Копиле бе, копиле! Се` се враќа, се` се плаќа, јал не јал-три и пол.

Диџеј ка-та-стро-фа!!! :olee:

Позз до администрација (д бест администратори евер!) што се опаметија и го тргнаа, ние нивната одлука ја почитуваме и најбољи сте, супер сте!

Вики, браво бе мило, you managed to raise the alarm :icon_lol:

Ти па, не се греби. Нема да те стаат место него модератор додека не пу6ти6 кам, ок?

Ти па, не се греби. Нема да те стаат место него модератор додека не пу6ти6 кам, ок?
И кам ќе пу6там ако треба, дур не станам модератор на Останати спортови не се откажувам!
Боља сум од Јове, але але але!:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom