Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
StormAngel напиша:Samo ako bidesh faten na krajot.![]()
...pa normalno be...sea ke izigravame glumci ovde...ha...StormAngel напиша:Da de, kje gorci povekje.
Ako se dozvoli da se ide do toa.
Nikoj ne te tera da se zaljubis povekje vo personata so koja sto ste flertale ili pak varale. Normalno deka kje gorci povekje na kraj.
Oti tugoto si go sakas povekje od svoeto.
Starite rekle, u star bunar ne se pluka.
Star star, ama daa nekogas.![]()
StormAngel напиша:Starite rekle, u star bunar ne se pluka.
Star star, ama daa nekogas.![]()
Garfield напиша:Што знам, ај дефиниција за флерт и изневерување!??!!
За да знам дали сум го правел тоа.
TWEETY*** напиша:Zatoa sto vernosta ednostavno ne e vo prirodata na lugeto.
Toa go citav nekade na internet, i pisuvase vernosta e vozmozna samo treba da se vlzoi trud
Epa, ondak ne znam zosto flertuvam, verojatno zatoa sto mislam deka na site ubavi zeni treba da im se posveti vnimanie.[MkD]Scout напиша:види вака..
флертот претставува .. покажување посебно внимание и наклонетост кон некоја особа најчесто од спротивниот пол..се манифестира со покажување на најдобрата можна страна на лицето кое флертува што неретко се случува таа страна да е лажна..сево ова се случува подсвесно и учесниците најчесто се занесени во еуфоријата на флертот и не ни приметуваат дека воопшто флертуваат..тука се вклучени „невини погледи“ , „случајни допири“ и така натаму..многу често знаат да окончаат некоја врска или уште почесто да повлечат поголеми проблеми доколку личноста со која флертувате не е вашиот/та партнер/ка.
Изневерувањето, од друга страна, пак претставува прашање на ставови..
Став - Што е за нас и нашите сфаќања изневерување..
Најчесто мажите мислат дека не изневериле се додека флертуваат со некоја особа..За нив изневерувањето почнува со бакнежите..секако усни на усни и поинтимните..
дури има и такви за кои дури сексуалниот чин станува неверство а се што било пред тоа се смета како ништо особено..
Дури и сајбер-сексот кај некои жени претставува неверство!!
Кај жените изневерувањето почнува некогаш со Флертот на својот партнер со некоја личност од спротивниот пол..
Секако ова не е случај кај сите личности од женскиот пол..
најчесто кај двата пола неверството започнува со бакнежите..
се надевм дека ти разграничив малку..
секако ова се само мои размислувања..кој сака може да ме побие во сфаќањата..ако некаде грешам еве овде сум најтенок сечете ме!
Garfield напиша:Epa, ondak ne znam zosto flertuvam, verojatno zatoa sto mislam deka na site ubavi zeni treba da im se posveti vnimanie.
ednagood напиша:А, да не ти годат и тебе нивните насмевки и погледи кои произлегуваат како одговор на твоето внимание? :baeh:
Lady напиша:Flert.....mislam deka samo se zalazuvate ako mislite deka preku edna takva rabota bi povredile nekogo...Edinstveno vleguvate vo situcija vo koja sami sebesi se valkate, a posle edvaj cekate da izlezete od seto toa cisti!
By the way, ako sakate toa da go napravite napravete go so vasiot partner!