leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.565
Веројатно неможат да те преболат, ниту да те споредат со другамене бившите ми се пренасочуваат кон нивниот полсе педери после мене...каде ли грешам?!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Веројатно неможат да те преболат, ниту да те споредат со другамене бившите ми се пренасочуваат кон нивниот полсе педери после мене...каде ли грешам?!
Веројатно неможат да те преболат, ниту да те споредат со друга![]()
Од оваа теорија полесно за добар сон немабар знам зошто не се враќаат хахахаха
зошто? и јас тоа се прашувам... кога би можела да се вратам во времето, би постапила мн поинаку. само ради една тајна се ми пропаднаааааааа
камо да беше полесно да се продужи, пробував којзнае колку пати, али не иде. не ми иде ич во љубовта, не знам што е проблемот. јас знам дека не сум.
бар знам зошто не се враќаат хахахаха
Остај Леа те теши, пострашно е ако е другата крајност... После тебе да си речат налет и од жени и од п----.....
ако има и жени барем некако ај....ама овие скроз на мажи се префрлаат![]()
![]()
се надевам не ги разочарувам тоолку многу од женскиот род па си викаат заеби ти ова, дај ја дечко да си фатам![]()
Фати се со мене плиз. Поарно да го кркам секоја вечер, отколку да се расправам со жени.
Абее... знам јас ти што сакаш остај тие приказни... Сакаш на @коцка да и покажеш како и е на нејните бивши да ја навлечеш на девојки... threesome time![]()
да не се заебе само со комбинацијата на трисамот![]()