Зошто бившите не се враќаат?

• Креатор на темата Креатор на темата Macedonian-Sun
  • Време на започнување Време на започнување
Не ти требаше ова...Ако ја сакаш нема да дозволиш да плаче ни да дојде до степен на молење...
Зошто да се понижува и таа?Никој нема да моли...
Туку ке се разговара очи во очи... ке се најде решение...едниот мора да попушти кога и да е...
Дека ние женските сакаме молење не е така... Јас барем не сакам...Не е поентата да дозволам некој да се понижи....
Дали знаеш какво е чувството?Не знаеш?Јас ке ти кажам...
Кога ке се свестиш дека имаш молено ке се почуствуваш бедно...срамно...

se slozuvam vo potpolnost ali pinkie pie me isprovocira so nejzinoto mislenje :)

Хахаха затоа што се бивши...:D :D Мене ме интересира какво е тоа другарство после врска...:D

сакаф да ти кажам , ние женските сакаме молење, да сакафме секс , сигурно че ви речефме и немаше да не одбијате ,гет ит ?

леееее како го кажа ова...ко да бегаме од секс ние хахахаха
бегаајј, иде дечко ми и сака да ме ебе аааааа!!!!

Не им се враќаме затоа што во повеќето случаи ни го загорчиле животот при крајот на врската.

се се врти се се враќа... :cool:
сите се враќаат..освен еден...оној што најмногу ти значи... претпоставувам :oops:
За жал тој/таа нема никогаш да се врати, а тие „крлежи“ што ти се најодбивни се стално тука да те замараат.

За жал тој/таа нема никогаш да се врати, а тие „крлежи“ што ти се најодбивни се стално тука да те замараат.
технички па и не е толку тажно..ако требало да биде тука со тебе никогаш не би си заминал/а од твојот живот..значи не треба да сте заедно..значи поубаво ти е сам...значи дека не треба да се замараш ќе се врати или не.. може само некоја носталгија да те мавне ама ништо фазла од тоа ...

Нетуку лелекајте бе, само да се тажело нешто. Шубај човеци има околу вас, проблемот е што сте се заслепиле во еден/една и таквото слепило си го чувате со лажна надеж дека еден ден ќе прогледате. Ајде мрш надвор во потрага :icon_lol: (значи во потрага, не во бестрага ко она геј песнана)

Абе, кај мене конкретно, не се враќаат затоа што секогаш, после мене, си фаќаат женска за озбилно и толку. Имам бивши и оженето, со деца, после мене. Се менуваат сто на сто, не ги препознаваш и почнуваш да се прашуваш дали ти не си во ред или они не се во ред.. Али најверојатно е до мене, изгледа јас не сум во ред, изгледа сум во неред целата.. Муабетот е дека не ми се враќаат оти стануваат нешто со некоја друга што не станале со мене.

Јас сум баш среќен што бившите не се враќаат. Доволно ми го загорчаваа животот, подобро што не се враќаат пак да замараат.

Абе, кај мене конкретно, не се враќаат затоа што секогаш, после мене, си фаќаат женска за озбилно и толку. Имам бивши и оженето, со деца, после мене. Се менуваат сто на сто, не ги препознаваш и почнуваш да се прашуваш дали ти не си во ред или они не се во ред.. Али најверојатно е до мене, изгледа јас не сум во ред, изгледа сум во неред целата.. Муабетот е дека не ми се враќаат оти стануваат нешто со некоја друга што не станале со мене.

The story of my life ебате :) Стално после мене девојките заглавуваат со наредниот дечко, фактички не ми текнува на бивша што останала сингл после мене.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom