Зошто бившите не се враќаат?

• Креатор на темата Macedonian-Sun
  • Време на започнување

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
мене бившите ми се пренасочуваат кон нивниот пол o_O се педери после мене...каде ли грешам?!
Веројатно неможат да те преболат, ниту да те споредат со друга :D

Amaterasu

123123113
Член од
17 април 2012
Мислења
1.208
Поени од реакции
1.239
зошто? и јас тоа се прашувам... кога би можела да се вратам во времето, би постапила мн поинаку. само ради една тајна се ми пропаднаааааааа :mad:
камо да беше полесно да се продужи, пробував којзнае колку пати, али не иде. не ми иде ич во љубовта, не знам што е проблемот. јас знам дека не сум.
Yeaaa sure....

Член од
21 октомври 2013
Мислења
150
Поени од реакции
320
Не се враќаат зато шо имаат его како камион со бостан. Суета невидена,некои идеи во глава дека животот ке им тргне на боље,ако не им бил веќе, и дека нив ги чека особа која нема да ги прави сите работи кои ти си ги правел а него му сметале,повредиле или оладиле. Или ич не мора да си бил кабает за нешто, доста е да си се раздавал себеси бескрајно и пак да се засити,и да си замине.А некогаш ни самите не знаат зошто. Кој знае да ти каже, освен веќе бившиот шо, ако го прашаш еден ден ОТИ БЕ ТИ НЕ МИ СЕ ВРАТИ НИКАД МЕНЕ, може да си го протумачи тоа многу лично па да почне да ти набројува со какви емотивни или какви и да се загуби се соочил после тебе,па не се вратил. Или дека не сте биле еден за друг, или сексо не се погодил, или не можел веќе да го поднесе твоето ркање навечер или новата особа му пасува повеќе отколку ти. Или мајкаму те нејкела.Ама тоа нема да ти го каже оти, по дифолт е пичка у душа па веројатно нема ни да знае шо да ти одговори at the first place. Длабоко прашање е тоа, посебно ако станува збор за некоја доста сериозна врска у која човекот што се колнел дека никад нема да си замине, прв се пикнал у туѓо мегуножје. Бивш-ако се врати, зошто,ако не се врати,зошто.Ја барем знам зошто мојот не се враќа и никад нема да се врати, затоа шо денешниве мајмуни не постануваат луѓе.Тој вид изумре. Кој стана сапиенс,стана, на времето пред многу години.

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.170
Поени од реакции
13.780
Остај Леа те теши, пострашно е ако е другата крајност... После тебе да си речат налет и од жени и од п----.....

ако има и жени барем некако ај....ама овие скроз на мажи се префрлаат :D :D :D
се надевам не ги разочарувам тоолку многу од женскиот род па си викаат заеби ти ова, дај ја дечко да си фатам :D

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
ако има и жени барем некако ај....ама овие скроз на мажи се префрлаат :D :D :D
се надевам не ги разочарувам тоолку многу од женскиот род па си викаат заеби ти ова, дај ја дечко да си фатам :D
Фати се со мене плиз. Поарно да го кркам секоја вечер, отколку да се расправам со жени.

F

FARANG

Гостин
Фати се со мене плиз. Поарно да го кркам секоја вечер, отколку да се расправам со жени.

Абее... знам јас ти што сакаш остај тие приказни... Сакаш на @коцка да и покажеш како и е на нејните бивши да ја навлечеш на девојки... threesome time :vozbud:

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.170
Поени од реакции
13.780
Абее... знам јас ти што сакаш остај тие приказни... Сакаш на @коцка да и покажеш како и е на нејните бивши да ја навлечеш на девојки... threesome time :vozbud:

да не се заебе само со комбинацијата на трисамот :P

Член од
3 ноември 2013
Мислења
78
Поени од реакции
126
Зависи, понекогаш се враќаат. Но, зашто ни се? Ако некој се здобил со епитетот бивш, значи тоа е крај на приказната.

Kajgana Shop

На врв Bottom