Знае ли некој што е ова

• Креатор на темата Креатор на темата Anco
  • Време на започнување Време на започнување
Најсмешно ми беше коа пред некое време Анчо отвори некоја тема, не ми текнува како се викаше, а не можам ни да ја најдам, ама имаше сликано една голема маса со еден куп мелници, клешти, не знам ни ја што точно, битно имаше милијарда кујнски помагала и алати и прашањето му беше, демек кој од алатите не припаѓа на сликата?
И сите се пробуваат да погодат, ова да не е, она да не е, и таман кога темата почна да ја достигнува кулминацијата, а веќе се наѕираше и расплетот, модераторите ја затворија и никогаш не се дозна кој бил алатот-натрапник.

Ја се надевам дека нема истата судбина да ја снајде и оваа тема.
'
Точно ја затворива,не дека не чинеше темата не им се допаѓаше на администрација иметео на „отварачот“....потоа јас во друга тема,мислам Драга кајгана објаснив што не припаѓа таму во алатот, а тоа беше едно ноже-сврдел за слатко.
Потоа уште една тема ми затворива со иста тема (најди што се крие на сликата-жаба)
- така тие мала моја,.......
Ова е многу полесно иако има многу и грешки-одговор после 1 час.(со слика се разбира)
ама сте се фатиле за бајадера и иверица а не е ни едно ни друго,а тука е негде близу.
Ама се фатив јас за работа да направам нешто и еве што остана од тоа-види слика.

Пoвеќе ми личи нa пaнел плoчa негo ли иверицa :D
Па така нешто тоа сакав да кажам затоа не знам како се вика оние што личат како дел од иверици ама дебела е скоро 5 см :)

Поховано чементо.
Мене ми личат на оние шо се продаваат триаголничина со обланда 60 или 70 ден. колку беа не знам.

Picture 888.jpg Picture 889.jpg прашање:кој е натрапникот во алатот.
Picture 1899.jpg још пар минута и морам слати решење онима с југа...
кад че бре веч једном да се науче да сами морају решавати вакве ствари.

Алатот натрапникот е сврделот за тиква за слатко правење :D

Sent from my iPad 3 using Tapatalk

мене ова ми личи на некое дрво, бидејки едното на крајот е излупено... наликувами на некој вид медијапан или на пархет исечен на пола за да се гледат страните... Можеби сум грешка, но ова е моето мислење

Прегледај го приврзокот 107761 Прегледај го приврзокот 107762 прашање:кој е натрапникот во алатот.
Прегледај го приврзокот 107763 још пар минута и морам слати решење онима с југа...
кад че бре веч једном да се науче да сами морају решавати вакве ствари.
Е чичко Анчо, си имал и ти бе Искра бормашина исто ко шо имам јас и шлајферица. Е кога ја зеде, овије се стари ко бајги(три дена постари од библијата), уште ли работит?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom