Злато

• Креатор на темата Креатор на темата ice_cube
  • Време на започнување Време на започнување
Не сум ама ич по златото. Никад и не носим ланчиња ни други такви тракутанци. Само за чалам се измислени.

И јас обожавам злато. Сега носам само еден златен прстен, а имав и ланче со крст привезок, но го изгубив во еден несреќен случај.

Ич не сум по златниве модни додатоци. Многу сељачки ми е да видам златен ланец на врат, особено од тие подебелите. Демоде 100.

Имам едно златно ланче и алка ги носам нон стоп ги навикнав:)
Во план сум да купувам нов подебел ланец но ќе видам дали се ќе излезе според плановите.
Еве вакво слично имам може и да е исто не гледам голема разлика:

Ич ама ич нејќам жолто злато.Имам само едно ланче кое што го носам,мешано е,привзокот е бело злато,а останатото е жолто.
Го носам само затоа што ми е подарок од омилената баба за 13тиот роденден и затоа што колку-толку има бело злато на него.:pipi:

Кич. Не носам воопшто, појќе ја личит мама.
Сребро е боље :icon_cool.

Ич не сум по златниве модни додатоци. Многу сељачки ми е да видам златен ланец на врат, особено од тие подебелите. Демоде 100.

Плус раскопчана та кошулата:icon_cool
Иначе имам златно ланче ми го купија мама и тато за полуматура.
Прекрасно е:pipi:
Имам и златни убетки,белегзии и прстени.Ама не се нападни баш нежни се.
Ги обожавам.
Rose_Gold_Necklace.jpg

Вака изгледат ланчето од прилика само шо немат срциња туку ѕвезди.

Ланчиња златни не носам ич.
Само обетки,и тоа пола злато пола сребро ми се,ептен ми се јаки:)

Само бело злато ми се допаѓа. Инаку не носам многу, пошто се губам .. :tapp:

Не сакам воопшто злато.
Последен пат злато носев пред 10тина година, златно прстенче.
Ако мора да носам тоа ќе е бело злато исклучиво.

Посебно кога ќе видам женски со 10 прстени на рака и 10 алки жолто злато ми доаѓа ептен кичесто. А да не зборам за дебелите златни ланци машките што ги сакаат (како дел од форумџиите погоре), ептен се грди и само за чалам. Да се укинат со закон :icon_lol:

Јас па обожавам многу злато ама не носам сеа :pipi:
Само прстени носам моментално, и обожавам кога имам полно златни прстени на раце(понежни де). Исто сакам и белезии, ланчиња не баш.

Носам престен од бело злато , а инаку воопшто не сум љубител на злато

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom