Златни бројчиња, побарување и понуди тука!

• Креатор на темата Креатор на темата jony
  • Време на започнување Време на започнување
077-761-333 со 400 денари кредит на него ако има некој заинтересиран 078-23-48-48 барајте ме ке се договориме за цена :)

Denes napraviv dobra zdelka...
Kupiv zlaten broj za 1200 denari (ABC XXX-XYX)
A koleska od faks go prodade nejziniot za 350e!!! (ABC XXX-XXY)

:motor:

Denes napraviv dobra zdelka...
Kupiv zlaten broj za 1200 denari (ABC XXX-XYX)
A koleska od faks go prodade nejziniot za 350e!!! (ABC XXX-XXY)

:motor:
Ja pa ne sfakam so e fintata u toa koj broj imas, i onaka ne deka nekoj gi pamti broevite na pamet denes, u telefon gi memoriraat i posle ne se zamaraat na koj kako mu bese... Rabotava e samo koa ke te prasaat koj ti e brojot za da ispadnes faca za moment...

mojot e isto mnogu lesen - ABCD / 87-234-345 ali ic ne se zamaram okolu ovakvi stvari

Ja pa ne sfakam so e fintata u toa koj broj imas, i onaka ne deka nekoj gi pamti broevite na pamet denes, u telefon gi memoriraat i posle ne se zamaraat na koj kako mu bese... Rabotava e samo koa ke te prasaat koj ti e brojot za da ispadnes faca za moment...

mojot e isto mnogu lesen - ABCD / 87-234-345 ali ic ne se zamaram okolu ovakvi stvari
работава е ако немаш спид дајл да го памтиш прост број...

Хех, абе златниот број не пробува да биде лесен, туку интересен...
Сега сите имаат "златни" броеви, а многу фино се знаеше порано кои се златни, а кои се само лесни.

Златен број е на пример 07x 444422. Четири четворки, две двојки. Па дури и 222244. Четири двојки, две четворки. Овој и глуп е за памтење (збунувачки за некој можда), али е златен. :)

А кој сака златни броеви и плаќа суми за нив?
Некои кои сакаат да изиграваат фраери ваљда, па не им смета што кешот ќе го потрошат фактички за џабе.

Продавам златен број на тмобиле 07x544444 ако има некој заинтересиран нека пише.... или нека ме контактира 078-333-123

Prodavam zlaten broj od t-mobile 07X 666626 pisete privatna da se dogovorime...

0XX- 20000X
Ајде да вдиме кој колку ке даде

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom