BEZSTRASNIOT
PHONE MASTER
- Член од
- 6 април 2007
- Мислења
- 627
- Поени од реакции
- 2
077-761-333 со 400 денари кредит на него ако има некој заинтересиран 078-23-48-48 барајте ме ке се договориме за цена
Ja pa ne sfakam so e fintata u toa koj broj imas, i onaka ne deka nekoj gi pamti broevite na pamet denes, u telefon gi memoriraat i posle ne se zamaraat na koj kako mu bese... Rabotava e samo koa ke te prasaat koj ti e brojot za da ispadnes faca za moment...Denes napraviv dobra zdelka...
Kupiv zlaten broj za 1200 denari (ABC XXX-XYX)
A koleska od faks go prodade nejziniot za 350e!!! (ABC XXX-XXY)
:motor:
работава е ако немаш спид дајл да го памтиш прост број...Ja pa ne sfakam so e fintata u toa koj broj imas, i onaka ne deka nekoj gi pamti broevite na pamet denes, u telefon gi memoriraat i posle ne se zamaraat na koj kako mu bese... Rabotava e samo koa ke te prasaat koj ti e brojot za da ispadnes faca za moment...
mojot e isto mnogu lesen - ABCD / 87-234-345 ali ic ne se zamaram okolu ovakvi stvari
Хех, абе златниот број не пробува да биде лесен, туку интересен...Ja pa ne sfakam so e fintata u toa koj broj imas, i onaka ne deka nekoj gi pamti broevite na pamet denes, u telefon gi memoriraat i posle ne se zamaraat na koj kako mu bese... Rabotava e samo koa ke te prasaat koj ti e brojot za da ispadnes faca za moment...
mojot e isto mnogu lesen - ABCD / 87-234-345 ali ic ne se zamaram okolu ovakvi stvari
ProdadenПродавам златен број на тмобиле 07x544444 ако има некој заинтересиран нека пише.... или нека ме контактира 078-333-123
Јави му се и прашај гоГо има некој 07X/ 223-305 да го шитка?
да, али Драганчо не го продава, ја чека да се јави :wink:Го има некој 07X/ 223-305 да го шитка?
Првиот X е 7мица.0XX- 20000X
Ајде да вдиме кој колку ке даде